Teherbeesési praktikák!? A többi lent.
Sok nő esküszik a gyógyteákra és én hiszem, hogy használna, szóval - ez lehet hülyeségnek fog hangzani - akiknek sokat kellett várni a babóra milyen "trükkökkel" segített rá a megtermékenyülésre?
Kérlek ne ki oktass, hogyha szerinted nevetséges a kérdés hanem egyszerűen tekerj tovább!
Előre is köszönöm a válaszokat!💕
Annak működik a tea, akinek olyan baja van, amire az pont használ. IR-rel és magas prolaktinnal én teázgathattam volna, amennyit akarok. 10-szeres inzulinnal csak vetéltem volna.
Én nem mondom hogy a teák haszontalanok. De nem az orvosi kivizsgálás helyett. Ha 1-1.5 év rendszeres nemi élet mellett sem jön a baba, én orvost javaslok, nem teázgatást.
Azt, hogy ártani nem fog, vitatom. Normális ciklusba ok nélkül bekavarhat.
5 hónap pedig nem sok idő, statisztikailag is simán belefér,hiszen egy jó hónap is max. 20% esélyt ad a teherbeesésre, két egészséges ember esetén is.
Szia!
Cickafarkfű teát ciklus első felében kell inni, peteérésig!
Palástfű teát ciklus második felében kell inni, peteéréstől a kövi mensiig.
Emelett fontosak a vitaminok, ásványi anyagok feltöltése a szervezetben.
Magas folsavat tartalmazó vitaminok nagyon hasznosak.
Mellette E vitamin szedéde javasolt.
Remélem segítettem . Szép napot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!