Holnapra nem várom, Szerintetek mennyi esélyem van a babára? Többi lent
Sziasztok
Augusztus 15.én volt az utolsó menzim, együtt voltunk a párommal 18án,21.én,23.án 25.én, 27.én és 31.én is.
Tüneteim a következők, gyakori pisilés, mell fájás de nem olyan mint amikor még jön, leginkább a mellbimbóm ami fáj, folyamatosan szédülök, és a hőm 37,2-37,6 között van már 26.a óta. Semmi jele a menzinek viszont a méhembe sorozatosan nyilal meg bal oldalon is a petefészek körül.
Tesztet csináltam tegnap előtt de az negatív volt, igaz lehet korai is volt.
Van esélyed. De hogyha késik 1-2napot majd utána tesztelj, az előző még korai volt.
Szorítok neked!😊
Köszi a válaszokat, és hogy ilyen hamar.
Kedves 2. És mi lett az eredmény, vagy lett valami?
Nagyon izgulok
Szia! Szerintem korai a teszt, nekem aug 8.an volt az utolso mensi es ma hajnalban teszteltem egy halvany rozsaszin csikot :)
A tuneteim nekem is hasonloak voltak, mellfajas, gyakori pisilessel tarsulo haspuffadas, igazabol ezekbol gyanitottam, hogy nem vagyok egyedul :) Szerintem jo eselyeid vannak. Hajra!
Sziasztok
Hát még eddig nem jött meg, bízom benne hogy nem is fog, hőm az még mindig fent van, és még mindig semmi jele hogy meg akarna jönni.
Szia
Igen teszteltem, pozitív lett a teszt, tegnap voltam dokinál 5 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!