El vagyok szontyolodva. Holnapra nem várom. Nem sok esélyem van már ugye?
Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim.36.5 az alaphőm,ami március 13.-ka óta fokozatosan emelkedni kezdett,majd március 18-án 37 lett,19.-én és 20-án is ugyanennyi,majd 21.-én 37,2 volt,tegnap és ma 36,9,tehát úgy néz ki süllyed.Nem bírtam ki,csináltam tesztet,de -:(.A krémeskés folyáson kívűl semmi tünetem sincs.Jól látom hogy halovány az esélyem? UI.: jajj,még annyit hogy se terhességi tüneteim,se pedig mensis tüneteim sincsenek.2009. márc. 23. 10:20
1/5 anonim válasza:
A nem várt napján még nekem sem volt semmi tünetem, azóta kezdenek lenni, de még most is halványak. Én a nemvárt utáni napon teszteltem negatívat, de azóta emelkedik a hőm és jönnek a jelek. Szerintem még egyáltalán nem kell feladnod, ez a kis süllyedés nem jelent semmit. Sok példagörbét megnéztem, soknál volt kis ingadozás.
Én holnap tesztelek, szerintem egy pár nap múlva te is tedd meg, ha addig sem lesz semmi.
Nem szabad feladni, ebből még bármi lehet! :)
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Amíg nem jön meg van esély, sőt néha utána is, Várj még és tesztelj pár nap múlva megint! Szorítok.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, 0,1-0,2 fok visszaesés nem baj.Az átlagodik ne essen.Szal még lehet baba!:)Drukkolok!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztató válaszaitokat!
2009. márc. 23. 10:44
5/5 anonim válasza:
Szia;) én ugy estem teherbe,hogy a párom nem bennem ment el csak vissza tette utána.....én már akkor éreztem,h ebből baba lesz;) eleinte csak szurkált a petefészkem és a hőm is ingadozott,nekem soha nem ment 37főlé 36,9volt akkor is amikor halvány pozitívat teszteltem. tünetem nekem sem volt csak amikor megtudtam és kb.8-9hetes pocakos voltam. szívből drukkolok egy 28hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!