Mit ereztetek mielott meg nem tudtatok h terhesek vagytok?
Nálam is kimaradtak a pms tünetek, mikor teherbeestem. A nem várt napján már pozitív lett a tesztem. Pár nap múlva egyébként aztán jelentkezett a tipikus mellfájdalom (bár sokkal erősebben), és a "mindjárt meg fog jönni" érzés. Ezt az első trimeszterben végig éreztem.
De ez az én tapasztalatom, ezzel nem mész semmire. Teszteltél?
Az elsőnél állandóan azt hittem, hogy meg fog jönni. Ingajárat volt otthon. De csak nem volt semmi, eltelt 1-2 hét, és akkor vettem tesztet, és azonnal 2 csíkos lett.
Nem volt hányinger, meg semmi olyan mint amiket itt irkálnak, a kívánóságon kívül, meg az esti pici mellnagyobbodáson kívül, ami reggelre mindig elmúlt.
Én pokoli álmos voltam délután 2-3 fele. Mázli, hogy otthon dolgozom és le tudtam feküdni, mindig aludtam 2-3 órát O_o Én sejtettem, hogy vagy beteg leszek, vagy emiatt van :)
De amúgy nincsenek jelek amikre lehet támaszkodni. Nincs és kész. Se az elején se a végén nincs semmi, amire egyértelműen rá lehet húzni, hogy ez most a gyerek miatt / közeledő szülés miatt történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!