Mikor éreztétek vagy tudtátok hogy készen álltok a gyermekvállalásra?
Én már most teljesen úgy érzem. Eddig is vágytam rá, de most már van férjem (lassan 1 éve házasok vagyunk) és úgy érzem, egy baba már nagyon kéne nekünk. Szerintem ez teljesebbé tenné a kapcsolatunkat, ha lenne egy közös gyermekünk és épp elég érettek vagyunk rá és még nem futottunk ki az időből sem. Én 27 vagyok, párom meg 28 éves.
Több mint 1 éve nem jön a baba...szeretném még 30 éves korom előtt megszülni. De remélem, nem kell még éveket várni rá! :(
21 évesen már nagyon szerettem volna babát, ekkor abba is hagytam a fogamzásgátlót. 22 éves voltam mire elkezdtünk próbálkozni, most vagyok 23 és ősszel ikreket szülök :)
Hogy honnan tudtam, hogy készen állok rá? Minden nap csak ezen járt az agyam, nagyon vágyódtam egy baba után.
Mi pont most fogunk elkezdeni élesben próbálkozni :) Egyszerűen csak jött az érzés, hogy szeretnék már babát, a párom már évek óta babázna :) Az anyagi helyzetünk megengedi hogy végre belevágjunk a babaprojektbe :) Drukkoljatok ;)
24/N
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nekem csak az az egy "próblémám" van hogy valami oknál fogva még nem mertem felhozni ezt a témát pedig látom a páromon hogy ő is akarná a babát csak nem tudom mit és hogy reagálna rá.Ráadásul nem is igazán tudom hogy mikor lenne jó időpont az ilyen beszélgetésre.Ti hogy mondtátok meg a párotoknak????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!