Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2nap a nem vartig. Ez lehet...

2nap a nem vartig. Ez lehet tunet vagy sajna en kepzelem be magamnak?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek.

Kezdem is az eleje. Pontosan ovulaciokor viltunk egyutt pontosabban elotte par oraval mert ereztem a tusaorepedest..sok volt a munkank igy csak ekkor tudunk egyutt lenni es az elott egy hettel.

Ezen a heten het elejen eresztem hogy mind a 2petefeszkem ugy szurkal es a huvelyembe is benyilalt..

Most meg tegnap elegge rosszul lettem mert reggel ettem 1 szenvicset es (10orakor) de 2orakor mar szedultem mert ehes voltam..Nagyon sokszor jon a gyomorsavam Es 2napja vegul a mellbimbomon a kis tejcsatornak mirigyei kifeheredtek es a bimbom be duzzadt azok a kis "pottyok" latszodnak es kidudorodnak egy picit nekem viszont ez eddig sosem latszodott.hom is meg mindig fent van.

2018. szept. 8. 09:28
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Jaj de jo ilyen sikersztorikat hallani :)

Mosolyt csaltok az arcomra ilyenkor :)

2018. szept. 11. 12:38
 32/40 A kérdező kommentje:
Meg is jott.ujjabb sikertelen szaros idopocsekolas.elegem van komolyan.
2018. szept. 11. 13:02
 33/40 anonim ***** válasza:
Kitartàs :( jönni fog hidd el amikor jönnie kell. Lazìts ès foglald le magad.de tènyleg :) sok szerencsèt ❤
2018. szept. 11. 13:06
 34/40 A kérdező kommentje:

1eve beszelgetunk rola.elesbe 5honapja .azelott 1x 2x alkalankent ment el a parom .soha nem jott ossze.bezzeg 15eves ciganylanyoknak osszejon.mar semmi turelmem

..niverelmnek minden evben van 1 gyereke beszarok neki..ma is ramirt hogy lehet terhes..hat en ezt nem birom komolyan.

2018. szept. 11. 13:16
 35/40 anonim ***** válasza:
Tudom hogy rossz :( de ha mègjobban ràgörcsölsz az sem jò. Fiatal vagy mèg előtted az egèsz èlet, mèg nagyon sok babàd lehet :) türelem ❤
2018. szept. 11. 13:59
 36/40 anonim ***** válasza:
55%
Én egy cigánylány vagyok kedves kérdező,és 29 éves akinek 14. héten elhalt a terhessége, műtéttel kellett eltávolítani a babát és már 6 hónapja hiába próbálkozunk. ne légy ilyen undorítóan rosszindulatú még akkor sem, ha nem úgy alakul az életed, ahogy szeretnéd. Az unokatestvérem 10 év után sem esett teherbe, s mikor sikerült neki, meghalt benne a 37 hetes babája, akkor volt ő 32 éves. sok sikert neked az életben, ezt a fajta hozzáállást pedig szerintem hagyd magad mögött.
2018. szept. 11. 21:59
 37/40 anonim ***** válasza:
70%
Porogj rá inkább a munkakeresesre! 17 évesen nincs jobb dolgod?! Total véletlen olvastam el ezt a kérdést, de nagyon bosszant az ilyesmi. Neked nem való gyerek.
2018. szept. 12. 07:42
 38/40 anonim ***** válasza:
95%
17 éves vagy , miért vagy ennyire türelmetlen? Összefog majd jönni, nemmkell így rácuppanni erre a témára ennyi idősen. Tanulsz még? Dolgozol?
2018. szept. 12. 14:20
 39/40 A kérdező kommentje:

18 az a 17.

Ifen dolgozom 15eves korom ota.megvan teremtve minden ami kell. Van sajat autom is jogositvanyom is par honap es megvesszuk a hazat.ja es nekem nem ugy van mint masoknak akiket eltart a parjuk akarhany evesen.kocsi is sajat penzbol van am es a haz is abbol lesz.

2018. szept. 12. 15:37
 40/40 anonim ***** válasza:
78%
Mese, mese mátka.
2018. szept. 12. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!