2nap a nem vartig. Ez lehet tunet vagy sajna en kepzelem be
magamnak?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek.
Kezdem is az eleje. Pontosan ovulaciokor viltunk egyutt pontosabban elotte par oraval mert ereztem a tusaorepedest..sok volt a munkank igy csak ekkor tudunk egyutt lenni es az elott egy hettel.
Ezen a heten het elejen eresztem hogy mind a 2petefeszkem ugy szurkal es a huvelyembe is benyilalt..
Most meg tegnap elegge rosszul lettem mert reggel ettem 1 szenvicset es (10orakor) de 2orakor mar szedultem mert ehes voltam..Nagyon sokszor jon a gyomorsavam Es 2napja vegul a mellbimbomon a kis tejcsatornak mirigyei kifeheredtek es a bimbom be duzzadt azok a kis "pottyok" latszodnak es kidudorodnak egy picit nekem viszont ez eddig sosem latszodott.hom is meg mindig fent van.
Szia kesves utolso :) en most leszek 2honap mulva 18.szoval a korunk hasonlo :) januarban volt 1 vetelesem ami nagyon elkeseritett borzaszto erzes volt..viszont nem tervezett baba volt.mi majus ota probalkozunk remelem ez a mi honapunk vegre ugy szeretnenk mar egy piciket :) ti hogy alltok?miota probalkoztok ?
2018. szept. 11. 05:53
22/40 A kérdező kommentje:
Ja,felre olvastam 😂 azt hittem 17 vagy😁
No,nembaj leirhatod a tapasztalataidat vagy barmit ami eszedbe jut szivesen meghallgatok mindenkit :)
2018. szept. 11. 05:55
23/40 anonim válasza:
Amúgy nálunk is hasonló volt, hogy megijedtem, azt hittem terhes vagyok, de nem voltam. Amikor kiderült hogy nem vagyok, akkor elkezdtünk vagyni rá, azóta próbálkozunk :)
2018. szept. 11. 07:48
24/40 A kérdező kommentje:
Es azota van mar csemete? Mi most remenykedunk :) parom mar tukon ul mindig azt mondja a barstainknak hogy nehezebb gyermeket vallalni igy hogy nem jon azonnal...O azt gondolta ha leallunk a gumival akkor tuti 1 honapba osszejon😁 mondtam neki de kis edes ez nem igy mukodik :))
2018. szept. 11. 07:54
25/40 anonim válasza:
Jó reggelt! Teszteltem, de az egyik nega a másik meg most ha nézem van rajta, de nem szemberűnő. :/ mensi nincs sehol, ami fura, h felekelek és mintha lázas lennék, de nem vagyok. Nekünk kistesó lenne már. Pont két éve lesz 13-14.én hogy nagyon halvány pozit teszteltem. Ezzel nyugtatom magam, h vele is eppen h latszott valami es akkorar majd 1 hetet kesett. Most meg ma kellene megjonnie. 11# es voltam
2018. szept. 11. 09:40
26/40 anonim válasza:
Szurkolok nektek nagyon!
Nekem 5 nappal mensi előtt az éjszaka közepén olyan élesen beleszúrt az alhasamba és kisugárzott a fájdalom a hüvelyembe,hogy felébredtem rá,nem értettem,mi az a fájdalom.Nem tervezett baba volt,5évvel ezelőtt,sajnos nem is maradt velünk :'( De az volt az első tünetem,utána csak a 6héttől a hányás,émelygés,fáradtság.Szerintem utalhatnak akár terhességre is a tüneteid.
Mi 2éve próbálkozunk és eddig baba sehol,de nem adjuk fel :-) Tudom hogy nehéz a várakozás,kitartás!
2018. szept. 11. 09:40
27/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) majd meglatjuk es nektek is szurkolok.
Sajnalom hogy mlnem maradt veletek a babad 5evvel ezelott :( nekem meg mindog fent van a hom..:))
2018. szept. 11. 09:55
28/40 anonim válasza:
A héten péntekre nem várom,ha addig nem jön meg akkor tesztelek. Van már egy kisfiam aki lassan 3 éves lesz és ez az első probalkozos honapunk a kistesoval.A fiamnal soha nemvolt semmi terhes tunetem csak a melleim duzzadtak meg,meg a mensi kozeleben ez a mindjart megjon erzes tompa fajdalom volt a hasamba. Mostmegint ezt a tompa fajdalmat erzem. Peteerest nagyon megereztem mert arra ebredtem mintha kest szurtak volna az alhasamba es kisugarzott a huvelyem fele ebbol mindjart tudum hogy most szabadult ki a pete. Remelem sikerult is es a heten pozitivat tesztelek. 😊
2018. szept. 11. 10:38
29/40 anonim válasza:
Nem még nincs csemete, ez a 2. próbálkozós hónap :) Remélem most összejön :)
2018. szept. 11. 10:41
30/40 anonim válasza:
Sziasztok. 3 nap van még a nemvártig ma teszteltem és egyértelműen pozitív lett. Ez a 10. Próbálkozós hónapunk. Azért teszteltem ilyen hamar mert múlt héten volt pecsetelom. Ezekszerint akkor volt a beagyazodas. Drukkolok nektek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!