Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2nap a nem vartig. Ez lehet...

2nap a nem vartig. Ez lehet tunet vagy sajna en kepzelem be magamnak?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek.

Kezdem is az eleje. Pontosan ovulaciokor viltunk egyutt pontosabban elotte par oraval mert ereztem a tusaorepedest..sok volt a munkank igy csak ekkor tudunk egyutt lenni es az elott egy hettel.

Ezen a heten het elejen eresztem hogy mind a 2petefeszkem ugy szurkal es a huvelyembe is benyilalt..

Most meg tegnap elegge rosszul lettem mert reggel ettem 1 szenvicset es (10orakor) de 2orakor mar szedultem mert ehes voltam..Nagyon sokszor jon a gyomorsavam Es 2napja vegul a mellbimbomon a kis tejcsatornak mirigyei kifeheredtek es a bimbom be duzzadt azok a kis "pottyok" latszodnak es kidudorodnak egy picit nekem viszont ez eddig sosem latszodott.hom is meg mindig fent van.

2018. szept. 8. 09:28
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ezek a tünetek nem terhestünetek, csak felnagyítod őket. A tejcsatornák meg nem csak terheseknek fehérednek, duzzadnak ki.

Ha nagyon akarsz, tesztelj, de 2-3 napot már nem nagy dolog kivárni, hogy késik e vagy se.

2018. szept. 8. 09:31
 2/40 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommented. Hat nem terveztem tesztelni nyugi :) csak mar parommal elegge regota szeretnenk es remenykedtem hogy ezek esetleg tunetek de lehet hogy igazad van es csak mert nagyon szeretnem felnagyitom oket..ha kesni fog akkor is majd megvarom hogy 5napot kessen es akkor tesztelek bar mar osszejonne :))
2018. szept. 8. 09:40
 3/40 anonim ***** válasza:

Hát ha késik tesztelj, a hő akár még mensi megjövetele után is fent maradhat egy két nappal, nekem pld 2-3 napján szokott leesni, vagy aznap mikor megjön.

Meglátod.Kívánom a legjobbakat.

2018. szept. 8. 09:54
 4/40 A kérdező kommentje:
Nekem elotte pont egy nappal szokott lemenni :) hat remenykedem de ha nem akkor uj honap uj esely lesz.mast nem tudok csak hogy majd eljon a mi idonk is megha nem is most..
2018. szept. 8. 10:03
 5/40 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan.:)Kitartás, tudom milyen érzés várakozni nekünk is 2 évre lett az első baba.

Azért írd meg ,hogy mi lett.

2018. szept. 8. 11:35
 6/40 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen :)
2018. szept. 8. 12:13
 7/40 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok esetleg valaki?akineknhasonlo volt?
2018. szept. 8. 20:05
 8/40 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem, hogy hány nappal előtte, de erős szagundor fogott el. A nyershús látványa is taszított. Most vagyok 16 hetes.
2018. szept. 9. 08:14
 9/40 A kérdező kommentje:
Nekem ez a halas bolt elott volt 2 napja de amugy is utalom a halat betudtam annak .
2018. szept. 9. 08:17
 10/40 A kérdező kommentje:

Ma nem jott meg.(25napos c.26ra megszokott jonni)

Semmi menstruaciora utalo jelem nincs.semmi mellfajdalom semmi derekfajas..most a mai nap annyi hogy kis mennyisegu vizesebb folyas.(mensi elott is szokott de akkor nagy mennyisegben)

Viszont kivanom a hagymat soval es zsiroskenyerrel😁 meg a kolat.pedig nem iszom 😁

2018. szept. 10. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!