2nap a nem vartig. Ez lehet tunet vagy sajna en kepzelem be magamnak?
Hello mindenkinek.
Kezdem is az eleje. Pontosan ovulaciokor viltunk egyutt pontosabban elotte par oraval mert ereztem a tusaorepedest..sok volt a munkank igy csak ekkor tudunk egyutt lenni es az elott egy hettel.
Ezen a heten het elejen eresztem hogy mind a 2petefeszkem ugy szurkal es a huvelyembe is benyilalt..
Most meg tegnap elegge rosszul lettem mert reggel ettem 1 szenvicset es (10orakor) de 2orakor mar szedultem mert ehes voltam..Nagyon sokszor jon a gyomorsavam Es 2napja vegul a mellbimbomon a kis tejcsatornak mirigyei kifeheredtek es a bimbom be duzzadt azok a kis "pottyok" latszodnak es kidudorodnak egy picit nekem viszont ez eddig sosem latszodott.hom is meg mindig fent van.
Szerintem ezek a tünetek nem terhestünetek, csak felnagyítod őket. A tejcsatornák meg nem csak terheseknek fehérednek, duzzadnak ki.
Ha nagyon akarsz, tesztelj, de 2-3 napot már nem nagy dolog kivárni, hogy késik e vagy se.
Hát ha késik tesztelj, a hő akár még mensi megjövetele után is fent maradhat egy két nappal, nekem pld 2-3 napján szokott leesni, vagy aznap mikor megjön.
Meglátod.Kívánom a legjobbakat.
Pontosan.:)Kitartás, tudom milyen érzés várakozni nekünk is 2 évre lett az első baba.
Azért írd meg ,hogy mi lett.
Ma nem jott meg.(25napos c.26ra megszokott jonni)
Semmi menstruaciora utalo jelem nincs.semmi mellfajdalom semmi derekfajas..most a mai nap annyi hogy kis mennyisegu vizesebb folyas.(mensi elott is szokott de akkor nagy mennyisegben)
Viszont kivanom a hagymat soval es zsiroskenyerrel😁 meg a kolat.pedig nem iszom 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!