Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hihetek a tesztnek vagy már...

Hihetek a tesztnek vagy már csak Én képzelem be Magamnak? Ki volt még így? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Már 6 napja késik a mensim. Semmi tünetem nincs, se cici fájás, se rosszullét, semmi. Talán többet eszem, mint szoktam, minden jól esik és állandóan éhes vagyok. A hőmet pont ebben a hónapban nem mértem, de már 3 napja 37,0 stabilan. Ma reggel első vizeletből csináltam Gabriel teszttel egy próbát. Amikor megnéztem pár perc után, nagyon nagyon halványan de ott volt a második csík. Na, gyorsan felhívtam a Férjemet megy Anyuékat (remegő kézzle). Elmentem fürdeni, hajat mosni stb. (ez kb. 15 perc) és mikor utánna megnéztem, még halványabb volt a második csík, annyira, hogy csak az erkély ajtóhoz menve láttam egy hajszálvékony alig látható csíkocskát. A Férjem , mikor hazaért nem is látta. Ez mitől lehet? Most akkor + vagy - a teszt? Hihetek neki? Jó tudom, veszek még vagy két másik tesztet és megcsinálom Őket. Most teljes bizonytalanságba vagyok. Kérlek Titeket segítsetek.

Köszi.

2009. aug. 12. 08:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ovuláció után 12 nappal szellemcsíkosat teszteltem. Eddig mindig abszolút negatív volt a teszt, de most volt ott valami, ha a fény felé tartottam. napközben tovább halványodott, már alig sejteni. (Megtartottam a tesztet.)

Ovu után 14 nappal, a nemvárt napján már nem kellett a fény felé tartani, de még elég halvány volt, és szürkés.

Ovu után 15 nappal (ma) még mindig halvány, de erősödött, és már rózsaszín. :-)

természetes, hogy ahogy szárad ki belőle a nedvesség, egyre halványodik.

2009. aug. 12. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül késik 6 napja...

Igen, mindenképp ismételd meg, lehet csak kevés a hcg, vagy hibás a teszt. A tünetek meg nem mindenkinél jelentkeznek főleg az elején. :)

Szorítok!

2009. aug. 12. 08:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csináltál új tesztet? Nagyon várom a fejleményt!

Nekem ilyen kis csíkoskából, most itt ugrál a kisfiam:-)

2009. aug. 12. 09:17
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztató válaszokat. Már tiszta ideg vagyok. Nem tudom, mi lehet. Mindenképp csinálok még teszteket. Mondom időn belül látszott, bár akkor is nagyon halványan. Aztán egyre kevésbé, végül csak a fényfelé tartva és nagyon szugerálva. Lehet, hogy hülye vagyok és csak Én képzelem oda? De semmi tünet nélkül? Írjatok még véleményt légyszi.

Köszi

2009. aug. 12. 09:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A Gabriel teszt mindenkit csak összezavar!Vegyél 2-3 másik tesztet,különbözőeket,és hidd el van ott valaki. :))) Én pont az előbb írtam egy kérdezőnek,hogy nekem 3 különböző teszt is kimutatta a kislányomat,a Gabriel meg nem.Ha meg akarsz nyugodni,csinálj másmilyen teszteket,és nyugodj meg,mert ha lakik benned pocilakó,akkor neki nyugalom kell. :) Sok sikert,és írj hogy mi van!!!
2009. aug. 12. 11:08
 6/16 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy "Kedves Utolsó". Melyik teszteket ajánlanád?
2009. aug. 12. 11:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is cáfolnám azokat, akik dícsérik a Gabrielt. Én összesen 8 tesztet csináltam, pedig már az elsők is határozott pozik voltak.

A negyedig volt Gabriel, ami annyira halványocska volt. Teljesen kétségbeestem. De az utána következő 4 bebizonyította, hogy bizony itt van a pocimban az én kis Angyalkám.

Szerintem nálad is ott van, és szívből kívánom, hogy igazam legyen.

Írj majd, hogy milyenek lettek az eredményeid. Ne stresszelj :-)

6+5 hetes

2009. aug. 12. 11:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tudnám ajánlani a Clearblut.Szerintem...Tudom,hogy drága,de sztem jó.
2009. aug. 12. 11:40
 9/16 Kathrin01 ***** válasza:

Szia,

A gabriel nekem sem jött be, mert 5 tesztem lett pozi, de gabreil nem. Én is azt javaslom, hogy vegyél egy másik márkájú tesztet, nekem a clearblue nagyon bevált, bár az olcsó Lily is kimutatta. Nagyon drukkolok, írd meg majd, h mi lett az eredmény:)

2009. aug. 12. 12:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia! Csináltál újabb tesztet?
2009. aug. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!