2nap a nem vartig. Ez lehet tunet vagy sajna en kepzelem be
magamnak?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek.
Kezdem is az eleje. Pontosan ovulaciokor viltunk egyutt pontosabban elotte par oraval mert ereztem a tusaorepedest..sok volt a munkank igy csak ekkor tudunk egyutt lenni es az elott egy hettel.
Ezen a heten het elejen eresztem hogy mind a 2petefeszkem ugy szurkal es a huvelyembe is benyilalt..
Most meg tegnap elegge rosszul lettem mert reggel ettem 1 szenvicset es (10orakor) de 2orakor mar szedultem mert ehes voltam..Nagyon sokszor jon a gyomorsavam Es 2napja vegul a mellbimbomon a kis tejcsatornak mirigyei kifeheredtek es a bimbom be duzzadt azok a kis "pottyok" latszodnak es kidudorodnak egy picit nekem viszont ez eddig sosem latszodott.hom is meg mindig fent van.
Nekem 2 napon belul kellene megjonnie. Ma teszteltem hat inkabb negativ mint pozitiv, bar delutani. Emelygek, hanyok. Szurkal a hasam, fajdogal. Nem szokott mensikor fajni a hasam soha, szoval. En reggel tesztelek :)
2018. szept. 10. 20:44
12/40 A kérdező kommentje:
Majd ird meg mi lett az eredmenye :) kivanom sikeruljon szorits nekem is :) mara vartam amit nem vartam hala istennek nem is jott remelem nem is fog :)
2018. szept. 10. 20:50
13/40 anonim válasza:
Mindenkeppen :) es szurkolok!
2018. szept. 10. 21:00
14/40 A kérdező kommentje:
En is neked !! :))
2018. szept. 10. 21:08
15/40 anonim válasza:
Én 5 nap mulvára nem várom. Folyton fáj a hasam és szüdülök, de nálam ez mindennapos, szóval nem jelent semmit.
Mikor tesztelsz kérdezö?
Én gondoltam rá, hogy a nemvárt napján, de az elözö terhességemnél 2-3 nappal a nem várt elött lett halvány pozitív, így elgondolkodtam, hogy most is akkor kéne tesztelnem hátha szerencsét hoz. Tudom butaság, ez csak szentimentalizmus. :)
Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!
2018. szept. 10. 22:18
16/40 A kérdező kommentje:
Szia.koszonom :) 5napot meg varok.mivel 1x mensi utani napon teszteltem es ra par orara meg is jott.szoval ez meg nagyon az eleje.5honapja probalkozunk szoritsatok :) en is szoritok nektek lanyok ;)
2018. szept. 10. 22:30
17/40 anonim válasza:
Na lànyok valakinek eredmèny?
2018. szept. 11. 01:39
18/40 anonim válasza:
Drukkolok! Én a két kisebb gyerekemnél már jóval a mensi előtt teszteltem és már halvány pozitív lett a 9.dpo-n. Általában 9-11. napon volt PÉ. Nagyon megérzem a testem jelzéseit, az ovuláció konkrétan brutális fájdalmakkal jár, libidom az egekben. Most nem így van, mert fél éve kb gyógyszert szedek. Viszont idő előtt abbahagytam, mert elfelejtettem bevenni 3 tablettát a 3. hét végén.... és azóta sem jött meg, 2 x volt kis minimális vérzés. Egyszer múlt héten, meg tegnap pár csepp. Rossz a közérzetem, a melleim fajnak. Lehet, a hormonok szórakoznak, vagy baba lesz. De még korai tesztelni, 8 napja voltunk együtt, amikor észrevettem, hogy kimaradt a tabletta. Ettől függetlenül most csinaltam egy Predictor Early tesztet, negatív. Ha továbbra is ilyen tüneteim vannak és nem jön meg, a hét vége felé újra tesztelek.
2018. szept. 11. 05:19
19/40 A kérdező kommentje:
Joreggelt lanyok :)hat eddig annyi hogy most keltem fel de mar korog a gyomrom.pesig az este bezabaltam :(( semmi tunet ..igy mar 1 napja kesik plus a mai ha nem jon meg.valoszinu penteken tesztelnek de nem akarok tervezgetni nehogy a semmibol pusztito mensi megjojjon a semmibol😣😁
2018. szept. 11. 05:31
20/40 anonim válasza:
Szia :) 17 es vagyok. Bocsi nemtudom magam màshogy jelezni hogy melyik kommentelő voltam, mèg csak most ismerkedem az oldallal :) èn nagyon drukkolok neked is ès mindenkinek, sajnos nekem legutobb sem jött össze,èpp most lett vège a mensimnek....addig pedig amig magam miatt nem tudok izgulni...:) itt randalìrozom ès keresem a boldog leendő anyukàkat. Jò èrzèssel tölt el amikor sikerül valakinek :) csoda hogy ilyen türelmes vagy èn biztos màr ma tesztelnèk...nem bìrnèk vàrni :) egy teszt ide vagy oda legalàbb hamarabb örülhet az ember.de persze megèrtelek tèges is :) mindenkèppen ìrj hogy mi lett az eredmèny,szerintem a többiek is kivàncsiak :) drukkolok nagyon nagyon ❤
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!