Nem késő 32vagy 33évesen teherbe esni és gyereket szülni?
Figyelt kérdés
Nem késő 32vagy 33évesen teherbe esni és szülni?2018. aug. 23. 20:37
11/28 anonim válasza:
Én 30 évesen most a másodikat várom (27 voltam az elsőnél), de a régi baráti körünkben rajtunk kívül egyetlen párnak van már gyereke, főleg 28-33 év közti emberekről beszélünk. Mi voltunk anno az elsők. Szóval én azt mondanám, átlagos a 32-33 mostanság.
12/28 anonim válasza:
Attól, hogy most ez lett az átlagos, még nem normális a dolog.
Lehet lepontozni, mert tudom ezt fáj elfogadni.
Nem szólom meg aki soká szül, de akkor sem ez a normális.
Ennyi.
13/28 anonim válasza:
Nekem még épphhogy belefér. Én úgy vagyok vele, hogy 33 évesen szültem volna max a másodikat és egyben utolsot, de most 31 vagyok és 19 hetes.
Sokak csak ilyenkor vállalják az elsőt, de én soha nem tudnám elképzelni magam 35-40 évesen pelenkát cserélni...
14/28 anonim válasza:
30,32,35 és 39-el szültem a gyerekeimet.
Az első szülésem nehéz volt.
Akkor úgy éreztem, az utolsó időpont volt, hogy természetes úton megszülhettem. (Persze lehet hogy nem ezen múlt)
Szülni még most is szülnék 40 felett, de a terhességet, meg a töbit nem vállalnám. :D
15/28 anonim válasza:
Nem. 36 évesen most szeretnénk 3.-at. ;)
16/28 anonim válasza:
Eszembe sem jutott 32 éves koromig a gyerekvállalás,mindig is 30-37 éves korom közt terveztem,pont mint az ismerőseim többsége.
17/28 anonim válasza:
Nem.
Én 30, 34 és 37 évesen szültem. Ideális számomra.
18/28 anonim válasza:
Ha valakinek nem tesznek mindent a segge alá kb 30éves mire van saját egzisztenciája és nem a nyomorra szüli a gyerekeket.
19/28 anonim válasza:
Nekem semmit nem tettek a seggem alá (szegény család, mi segítjük a szüleinket) de 24 évesen önerőből mindenem megvan. ( És nem csak a férjem által..ugyannyit beleraktam) Unom ezt a szöveget hogy akinek van valamije fiatalon azt alá tolták, nem mindenki jár 10 évig egyetemre meg válogat a munkák közt...
20/28 anonim válasza:
23 évesen vegzed el az egyetemet, ott a diákhitel (ugye nem apuka fizeti a tanulást). 1 év alatt lesz jó jövedelem autó lakás megtakarítás.ehhez csak gratulálni lehet!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!