Nem késő 32vagy 33évesen teherbe esni és gyereket szülni?
Figyelt kérdés
Nem késő 32vagy 33évesen teherbe esni és szülni?2018. aug. 23. 20:37
1/28 anonim válasza:
Nem. 25-30 éve még úgy gondolták, főleg az idősebb korosztály, akik anno 20-21 évesen szültek, hogy 30 felett az ember már a temetésére kell készüljön, mert "öreg", de manapság a kismamák kb fele ennyi idősen várja az első gyereket (kérdezz meg egy védőnőt és meg fogja erősíteni).
2/28 anonim válasza:
Nem 😊 nincs. Már többen próbálkoznak akár 39-42 évesen is, bár ott a baba 40+nál már nagyobb eséllyel lesz beteg, de a 30as évekkel nincs semmi gond, főleg a mai karrier mániás világban
4/28 anonim válasza:
Szerintem az.
De egyéni vélemény. Változtat a dolgokon?
Ha még nincs gyereked és most vagy olyan helyzetben, hogy legyen, akkor nyilván most lesz ha késői ha nem.
Én 24 vagyok és terhes, de jobb lett volna, ha már 2 évvel ezelőtt sikerül. Én így érzem. Mindenki magának tudja.
5/28 anonim válasza:
Ezt mindenkinek magának kell érezni, nem lehet a gyerekszülésnek egységes ideális kort megállapítani. Valaki 16 évesen olyan anyává válik, hogy leesik az állam, valaki meg 40+-osan is képtelen megnevelni egy gyereket. Nekem speciel a 32-33 még éppen belefér, de alapvetően szeretném 30 éves koromig letudni a szülést (4 gyerek a terv, most vagyok 27 és 2-nél tartunk 😊). De ez én vagyok, egy barátnőm meg 35 előtt nem akar semmiképp sem szülni, mert ő még bulizni akar. Ha te ideálisnak érzed, akkor az.
9/28 anonim válasza:
Nekem a max 35 év az, amikor az utolsó gyereket megszülném, utána pedig nem. A teherbeesés is nehezebb, fokozott a veszély, az anya szervezetét is megviseli, illetve a baba betegségre hajlamossága is fokozódik. Szóval nem, nem késő, de ha akarsz, akkor most már a végjátékban vagy.
10/28 anonim válasza:
én is 33 éves vagyok,majdnem betöltöm a 34-et mikor megszületik a baba
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!