Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október elején volt egy...

Október elején volt egy magzatelhalásom, ami kaparással ért véget. Gond-e ha most csináltuk? Mekkora esélye van hogy terhes lettem? Gond-e hogy nem vártunk több hónapot?

Figyelt kérdés
Október elején volt egy magzatelhalásom ami kaparással ért véget.Általában azt mondják hogy 3-4 hónapot várjunk amíg újra próbálkozunk.Mi nem bírtuk ki és szeretkeztünk védekezés nélkül.Szerintetek mekkora esélye van annak hogy terhes lettem? Mekkora esélye van hogy újra elhal a babám?Gond-e hogy nem vártunk több hónapot?
2007. dec. 2. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen komoly kérdést az orvosoddal kellene megkonzultálnod. Hívd fel!

És ha igaz választ kaptál, jelentkezz be más néven és írd meg ide, hogy mi is tudjuk!

2007. dec. 2. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy szeretkeztek egyáltalán nem baj, a vágynak nem kell gátat szabni. Az, hogy terhes lennél, sajnos nem hiszem, mert a testednek szüksége van egy kis pihenésre, ahogy nyilván a lelked is megerősödött már egy kicsit, de biztosan nem volt könnyű feldolgozni a kaparást. A szerelem, a párod törődése, mindenképp felgyorsítja a regenerálódási folyamatot, mert így te sem esel letargiába, de a tested még nem biztos hogy kész. Az hogy az első babócádtól meg kellett válni művi úton, nem jelenti azt, hogy ez a másodikkal is előfordul, ez nem törvényszerű ismétlődés!!! Sok sikert!
2007. dec. 2. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Sia nekem is volt 2006decemberében egy kaparásom mivel 16hetesen elfolyt a magzatviz.Orvos aztmondta hogy valamennyi idönek elkell telni hogy a méh is regenerálódjon.És lelkiegben neked is ell kell engedni őt. Mi azota is próbalkozunk de még nem sikerült. Sok sikert nektek én veled vagyok.:))
2007. dec. 3. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!