Október elején volt egy magzatelhalásom, ami kaparással ért véget. Gond-e ha most csináltuk? Mekkora esélye van hogy terhes lettem? Gond-e hogy nem vártunk több hónapot?
Figyelt kérdés
Október elején volt egy magzatelhalásom ami kaparással ért véget.Általában azt mondják hogy 3-4 hónapot várjunk amíg újra próbálkozunk.Mi nem bírtuk ki és szeretkeztünk védekezés nélkül.Szerintetek mekkora esélye van annak hogy terhes lettem? Mekkora esélye van hogy újra elhal a babám?Gond-e hogy nem vártunk több hónapot?2007. dec. 2. 12:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem ilyen komoly kérdést az orvosoddal kellene megkonzultálnod. Hívd fel!
És ha igaz választ kaptál, jelentkezz be más néven és írd meg ide, hogy mi is tudjuk!
2/3 anonim válasza:
Az, hogy szeretkeztek egyáltalán nem baj, a vágynak nem kell gátat szabni. Az, hogy terhes lennél, sajnos nem hiszem, mert a testednek szüksége van egy kis pihenésre, ahogy nyilván a lelked is megerősödött már egy kicsit, de biztosan nem volt könnyű feldolgozni a kaparást. A szerelem, a párod törődése, mindenképp felgyorsítja a regenerálódási folyamatot, mert így te sem esel letargiába, de a tested még nem biztos hogy kész. Az hogy az első babócádtól meg kellett válni művi úton, nem jelenti azt, hogy ez a másodikkal is előfordul, ez nem törvényszerű ismétlődés!!! Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Sia nekem is volt 2006decemberében egy kaparásom mivel 16hetesen elfolyt a magzatviz.Orvos aztmondta hogy valamennyi idönek elkell telni hogy a méh is regenerálódjon.És lelkiegben neked is ell kell engedni őt. Mi azota is próbalkozunk de még nem sikerült. Sok sikert nektek én veled vagyok.:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!