Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elmegy bennem akkor akar...

Ha elmegy bennem akkor akar gyereket?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezem a férjem akar e, akkor azt mondja "igen akar, de nem minden áron, és most még nincs itt az ideje", mégis mindig belém élvez. Ez lehet azért van, mert akar, de nem mondja ki? Ha nem akarna biztosan, akkor nem élvezne mindig belém, nem?
2018. aug. 17. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
2%
Annak ellenére, hogy kánonjogot tanultál, eléggé elborult az értékrended. ;)
2018. aug. 17. 15:16
 72/85 A kérdező kommentje:
Na jól van, mindenki menjen innen a dolgára (vagy a pi.csába) mostmár :D :D
2018. aug. 17. 15:17
 73/85 anonim ***** válasza:
59%

71

NEM. Az értékrendem rendben van, de te ne hazudj olyan hülyeséget, hogy érvénytelen egyházilag az a házasság, amiben az egyik fél nem akar gyereket.

2018. aug. 17. 15:18
 74/85 anonim ***** válasza:
2%

Nem tudom az hogy lenne érvényes, amikor az egyik fél akar, a másik nem, így teljesen átveri a másikat. Egyébként itt van, Te kánonjog tudós... [link]

hanyas voltál kánonjogból? Egy kegyelem kettesre talán futhatta :D

2018. aug. 17. 15:25
 75/85 anonim ***** válasza:
57%

74

Hülye vagy, mint a valag.

Szó sem volt átverésről. AZt írtad: az egyik fél nem akar, akkor az a házasság érvénytelen. Nem, nem az.

Más kérdés a megtévesztés, az nem gyerek-kérdés.

2018. aug. 17. 15:29
 76/85 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudtam, hogy szakmunkásképzőben is tanítják a kánonjogot..
2018. aug. 17. 15:31
 77/85 anonim ***** válasza:
41%
54# és ez mégis ki a tökömet érdekel?
2018. aug. 17. 15:41
 78/85 anonim ***** válasza:
29%

39%os: "egyhazilag", ha jol tudom, nem szabad vedekezni es a szex csak gyermeknemzesre valo, nem pedig elvezetre.

Szoval, ha gyereket akarsz szexelsz vedekzes nelkul, ha nem akarsz gyereket, abszulot nincs szex.

Kerdezo:

En eddig egy kozombos valaszt adtam, valahol a 2. Oldal tajekan...

Nalunk epp az a szitu, h parom (nem vagyunk hazasok es nem is leszunk, max az adokedvezmeny, vagy a CSOK miatt) szeretne meg egy babat, en meg vacilalok, most fogok allamvizsgazni levelezon, kozben itthon vagyok a 2 eves fiunkkal, lehet szeretnek elkezdeni meg egy egyetemet stb. Tudja ,h nem szedek tablettat, nem is olyan reg jott meg szules utan, de amiota megjitt, o folyton ugy fogad, h csinaljunk kistesot, sot bennem is megy el, ami termeszetesen nekem is jobb, mashol viszont haragszok ra, mert en meg varnek fel-egy evet az uj babaval. Ezt meg is beszeltuk, varunk, bar ha terhes lennek most igy 33 evesen, nem lenne katasztrofa, mert en is mindenkepp szeretnek kistesot es hat ugye en se leszek fiatalabb... de mi megbezseltuk!

Most ezt atforditva a TI esetetekre, a ferjed NEM lenne boldog, ha terhes lennel, hasznaljatok a naptarmodszert vagy nem tudom, de keruljetek a termekeny napokon levo egyuttleteket vagy kezdj el tablettat szedni! Ha mindezek ellenere megis terhes leszel, ket lehetoseg van, vagy elfogadja, mivel mas lehetosege nincs es MEG nem szeretne apa lenni, vagy berezel....

2018. aug. 17. 16:52
 79/85 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, ne szaporodj!
2018. aug. 17. 22:09
 80/85 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk ez a beszélgetés úgy zajlott, kB egy évvel ezelőtt, hogy a páromnak elmondtam, hogy gyereket szeretnék a korom miatt már erősen ajánlott volt. Elmondtam, hogy nem baj, ha még mindig úgy érzi, hogy ő még nem, de akkor adjunk egy dátumot, én sem szeretnék 40 évesen szülni. Az lett az ultimátumot hogy maximum 2 év és elkezdtunk próbálkozni. Nem nyaggattam ezido alatt. Aztán születésnapom estéjén szándékosan elhagyta a védekezés minden formáját, ez lett az ajándékom :) most 16 hetes vagyok, nagyon várjuk mind a ketten a babát. Szerintem ez az értelmes módja, mindenki elmondana mit mikor szeretne, és megegyezni egy mindkét fél számára elfogadható megoldásban.
2018. aug. 18. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!