Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elmegy bennem akkor akar...

Ha elmegy bennem akkor akar gyereket?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezem a férjem akar e, akkor azt mondja "igen akar, de nem minden áron, és most még nincs itt az ideje", mégis mindig belém élvez. Ez lehet azért van, mert akar, de nem mondja ki? Ha nem akarna biztosan, akkor nem élvezne mindig belém, nem?
2018. aug. 17. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:

Örülök is, hogy nem mindenki olyan begyöpösödött rossz indulaú, bunkó stílusú mint a többség.

A negatív véleményeket is meg lehet írni kevésbé alpári stílusban is, nem úgy mint ahogy egyesek teszik.

2018. aug. 17. 14:02
 32/85 anonim ***** válasza:
89%

10 év házasság után SEM az a szexuálus kultúra, hogy a férjed, aki kimondta, hogy most NEM akar gyereked, beléd élvezhet, te meg tippelgetsz, hogy miért tette.

Ha én nem akarnék most gyereket csak 2-3 év múlva, és meglepnének vele, nem lennék boldog. Úgyhogy nincs olyan, hogy hát, csak a felesége vagy, meg tuti örülne.

Egy olyan pasinak akarsz most szülni, akivel ezt megbeszélni nem tudod, de ő nem akar gyereket még ennek ELLENÉRE beléd megy el?

2018. aug. 17. 14:09
 33/85 anonim ***** válasza:
17%
27es vagyok. Még annyit hozzá tennék, hogy valószínűleg el se vett volna, ha nem akarna veled családot. Nem hiszem, hogy akik annyira nem akarnak gyereket, azok szívesen megházasodnának. Amúgy egy gyerek a legcsodálatosabb dolog, tuti titeket is osszehozna megjobban :) Sajnos itt sok rossz indulatú komment van, de nyilván ők így gondolják, vagy ezt tapasztalták.
2018. aug. 17. 14:10
 34/85 anonim ***** válasza:
77%

31

EGYETLEN ember erősített meg abban, hogy a férjed, aki kimondta, hogy most nem akar gyereket, mégis beléd élvez mert annyira nem tisztel, az jó dolog és a gyerek akarását jelenti.

ÉS te megerősítve érzed magad.

Hát brávó.

2018. aug. 17. 14:10
 35/85 anonim ***** válasza:
72%
27-es: az emberek nem azért házasodnak, hogy gyereket csináljanak. De lehet, hogy ezzel megleplek.
2018. aug. 17. 14:11
 36/85 A kérdező kommentje:
De azzal sem házasodnak az emberek, akivel nem akarnak gyereket. Felénk legalábbis :)
2018. aug. 17. 14:12
 37/85 anonim ***** válasza:
27%
Egy házasságban már pedig ott kéne lenni a családalapításnak.. Én ezt így tapasztaltam, de nyilvan ez az én véleményem, nem megerősíteni akartam a kérdezőt csak elmondani én mit gondolok. De azért lehurrogni sem szép, hogy kb.azt momdjátok, hogy milyen szemét férje van,meg milyen házasság ez, mert egyikőnk se tudja vagy látja őket, hogy hogyan élnek.
2018. aug. 17. 14:14
 38/85 anonim ***** válasza:
50%
Nevetséges vagy, kérdezo. Éretlen gondolkodással. Beszélgess meg a 39 százalékossal, olyan izgi lesz, várom👋🛀🙋😹
2018. aug. 17. 14:15
 39/85 A kérdező kommentje:

Egyeseknek úgy jött le, hogy a férjem akar belém élvezni, én meg engedem, és nem tudom miért, de félre értitek.

Én szerettem volna ha így vagyunk együtt, én kértem, ő neki még nincs ellenére.

2018. aug. 17. 14:15
 40/85 anonim ***** válasza:
52%
Én vsgyok a 39% os, pont az ilyenek, mint Te pontoztak le, mert én nem rosszindulatúan írtam senkinek....
2018. aug. 17. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!