Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elmegy bennem akkor akar...

Ha elmegy bennem akkor akar gyereket?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezem a férjem akar e, akkor azt mondja "igen akar, de nem minden áron, és most még nincs itt az ideje", mégis mindig belém élvez. Ez lehet azért van, mert akar, de nem mondja ki? Ha nem akarna biztosan, akkor nem élvezne mindig belém, nem?
2018. aug. 17. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
91%

Nézd lehet, hogy azért élvez beléd, mert úgy van vele, hogy bár még nincs itt a gyerekvállalás ideje, de ha összejön, akkor összejön, felnevelitek.

De az is lehet, hogy szimplán csak így a jó neki szexuálisan és lehet, hogy azt mondja, hogy tartsátok meg, ha összejön, de ha nem buli neki a gyerekvállalás, mert valóban úgy gondolja, hogy nem jött még el az ideje, akkor fogja magát és lelép, amikor csak tud, vagy akár örökre és nevelheted egyedül a gyereketeket.

Teljesen mindegy, hogy mi az oka, attól még egy dolog biztos. A gyerekvállalás egy nagyon komoly döntés, közös döntésnek kell, hogy legyen. Egy gyerek nem maga akar megszületni, hanem a szülők által lesz meg és születik meg. És elég durva, ha valaki ily módon, közös elhatározás nélkül vállalja.

Tehát amit tanácsolni tudok, hogy ne minket kérdezgess, hanem konkrétan kérdezz rá a férjednél, ha még nincs itt az ideje a gyerekvállalásnak, akkor milyen módon oldjátok meg a védekezést. Ha pedig úgy van vele, hogy ha összejön, összejön, akkor meg nincs miért kérdezősködni, egyértelmű.

2018. aug. 17. 14:18
 42/85 anonim ***** válasza:
39%
Meg még annyit kiváncsi lennék, hogy a sok negatív hozzászóló közül hányan élnek házasságban.
2018. aug. 17. 14:18
 43/85 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, te írtad: a férjed azt mondta, hogy a most a gyereknek még nincs iztt az ideje és nem mindenáron akar.

Ami NEM azt jelenti, hogy gyereked akar tőled most.

Ezen mit nem értesz?

Vagy csak megerősítést keresel, hogy jó lenne kész tények elé állítani, hátha megszokja és nem hagy el vagy mi?

2018. aug. 17. 14:19
 44/85 anonim ***** válasza:
67%

42

Pl én. És soha nem akarnám idegenektől a gyakorin megtudni, hogy vajon mit jelent ez vagy az, amit a férjem mond, hanem tőle.

És tisztelem annyira, hogy ha egyértelműen elmondja, hogy mit NEM akar, akkor nem tukmálnám rá, hogy hátha mégis ...

Ez a házasság, nem az a gyermeteg katyvasz, amiről itt hadováltok ketten.

2018. aug. 17. 14:21
 45/85 anonim ***** válasza:
52%
39 százalékosnak: 22 éve elek házasságban. Három gyerekünk van. Akik közös döntés után születtek. 18 éves a legnagyobb. Megnyugtató?
2018. aug. 17. 14:22
 46/85 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs továbbra szükség a kérdezd meg tőle, milyen házasság ez, ő majd megmondja válaszokra. Értettem hogy én vagyok a hülye :)

Ha más nem is, de annyi értelme volt a kérdésemnek mint a "terhes vagyok e?" típusú kérdéseknek. Köszi a válaszokat.

2018. aug. 17. 14:25
 47/85 anonim ***** válasza:
53%
Mondani azt bárki tudja, hogy tökéletes házasságban él. :) (39%os)
2018. aug. 17. 14:30
 48/85 anonim ***** válasza:
81%

HÁzas vagyok. Tökéletes? Nem.

De nem akarunk gyereket, megbeszéltük, védekezünk.

2018. aug. 17. 14:33
 49/85 anonim ***** válasza:
62%
Kedves 39%-os, 15 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk három gyerekkel. #1 válaszoló voltam, ha össze akarod kötni a családi állapotot a válasszal. A kérdező életét meg lehet, hogy te teszed tönkre azzal, hogy arra bíztatod, hogy persze, essen csak teherbe anélkül, hogy normálisan megbeszélnék. De gondold magad jótétléleknek, persze...
2018. aug. 17. 14:34
 50/85 anonim ***** válasza:
15%
Én nem bíztattam! Egy gyerek nem gondolom azt, hogy teszi tönkre a házasságot, hiszen ez a célja.. Isteni szerencse, hogy a Te szüleid nem így gondolkodtak, mert most nem lenne kivel vitatkoznom..
2018. aug. 17. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!