Szerintetek ha egy 19-24éves lány teherbeesik véletlenül, de még nem akar gyereket akkor mi a helyes út?
1. Abortusz
2. Megtartja és felneveli
3. Megszüli és örökbeadja
Ez a kérdés ennél összetettebb.
Én 19 évesen estem teherbe, és abortuszra mentem. De nem (csak) azért mert nem akartam a gyereket, hanem mert lehetőségem sem lett volna megtartani. SZüleim nem voltak, nővérem is akkor babázott ikrekkel albérletben, és a párom meg nem volt egy apa típus, hogy szépen fogalmazzak.
SZóval azért, mert valaki nem akarta, attól még megtarthatja, ha van rá lehetősége.
99% lehet gyerek.
Egy abortusz semmivel sem másabb technikailag, mint egy elhalt korai terhesség kikaparása.
Érdekes, kérdező, hogy azokat, akik elhalt terhesség miatt kényszerülnek abortuszra, senkinek nem jut eszébe azzal riogatni, hogy majd nem lehet több gyereke, pedig az eljárás teljesen ugyanaz élő és elhalt terhesség esetén is. Egyébként fenntartom a véleményemet továbbra is: ha nem akarnék gyereket, bizony elvetetném.
#1-es voltam
22 vagyok, idén mentem férjhez, mindkettőnknek biztos munkahelyd van, de még nem szeretnénk gyereket.
Pontosan ezért védekezünk... Ha mégis becsúszna (nem fog, de azért tegyük fel) megtartanánk.
Ezzel szemben 19 évesen még középiskolába jártam, biztos, hogy nem tudtam volna megtartani egy babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!