Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy 10 napja már elmúlt. De azóta folyamatosan fáj/érzékeny a mellbimbóm. Alhasi görcseim/szúró fájdalmaim vannak. Eddig soha nem volt ilyen. Mindig 7 napig szokott meglenni a menstruációm. Most viszont csak 3-4 napig volt,de nem mondanám hogy vér távozott,inkább barnás folyás volt.

Válaszotokat előre is köszönöm!! :)

2018. aug. 17. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pont ugyanebben a cipőben vagyok, annyi hogy kb hét eleje óta állandóan álmos vagyok, akkor is ha délután alszom a kislányommal, és a fejem is fáj napok óta. Nem gondoltam hogy baba lehet a dologban, de most lehet rendelek tesztet a netről. Ha azért nem szeretnél venni mert úgy érzed "ciki", hogy látják hogy sok tesztet veszel, akkor rendelj te is netről. Majd írd meg mi lett. :)
2018. aug. 17. 20:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Szia:) a fejem az nekem is sokat fáj mostanába de nekem inkabb a frontok meg a nagy meleg miatt :) de viszon azt en is eszrevettem hogy mostanába annyira rosszul alszom :/ óránként felkelek,este alig birok elaludni. De nappal meg aludnék. Meg 2 napja a derekam fáj. Amúgy nem tartom "ciki"-nek hogy vegyek tesztet :) csak igazság szerint azért nem merek,mert már nagyon sokszor vettem és mindig csalódás volt :( mert akkor amikor megveszem,bele élem magam hogy na majd most végre sikerül,és miután negatív egyből elmegy mindentől a kedvem :/

Amugy Nagyon Szépen Köszönöm hogy irtál! Te is írd majd meg! :) Szurkolok!! :)

2018. aug. 17. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Na ugyanez van velem is, és emlékszem hogy első terhessegnel is ugyanez volt. Hajnalig fent voltam filmeztem egyszerűen nem tudtam aludni, nappal meg mint akit fejbe vertek. Ha mégse baba lesz akkor nem tudom, remélem nem valami baj. Rendeltem tesztet, de csak jövő héten tudom megcsinalni, de mindenképpen írok majd! Nyár elején megbeszéltuk hogy lesz kisteso, én is betaraztam egy csomó tesztbol és negatívak lettek, el is keseredtem mert az első baba elsőre sikerült. :)
2018. aug. 17. 21:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem hogy nem valami gondd van,mert minden vizsgálaton átmentünk már jóformán. Meg 2 hónapja voltam kb nőgyógyasznál és nem volt semmi :) én majd kedden tudok tesztet venni :) aztan szerdan csinalom meg szerintem :) mondjuk attol fugg milyet tudok venni. Ilyenkor minden tesztnek ki kell már mutatnia amúgy? :) rendelni nem szeretnék,mert átveszi más ha esetleg nem vagyok itthon. Nem így szeretném tudatni velük :D szerintem mi már nagyon rá stresszelünk aztán azért is nem jön össze :/ de hát az érzéseimnek nem tudok parancsolni :) ez minden nönek az álma :) várom a válaszod hogy mi lesz! :)
2018. aug. 17. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem már ki kéne mutatnia. Én is remélem, én is 2 hónapja voltam és akkor cisztam se volt, mert néha szokott lenni. Szerdán utazom fel a városba akkor veszek én is, mert közben rájöttem hogy most hosszú hétvége lesz és kitudja mikor érkezik meg, de azért rendeltem mert későbbre is jó lesz és így olcsóbb. Szurkolok mindkettőnknek!
2018. aug. 17. 22:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Várom akkor a válaszod! :) remélem sikerül mindkettönknek! :) Szurkolok! :)
2018. aug. 18. 08:16
 17/18 A kérdező kommentje:

16 nap múlva kellene megjönnie. Most eljöttem mosdóba és barnás folyásom van :O

Ez mitől lehet? :(

2018. aug. 18. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Összejött a baba?
2018. szept. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!