Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
3x lefekudtunk a baratommal, de mind3x vedekeztunk. az utolso alkalommal viszont kezzel csinaltam neki es a belso combomra elvezett. nagyon felek hogy ODA is kerulhetett.. azota harom honap telt el, es ketszer menstrualtam, most lesz majd par nap mulva a harmadik. naptar szerint rendben megjon, szine allaga mennyisege ugyan olyan, de az elozo menstrualciomnal borzasztoan gorcsoltem pedig eddig soha nem szoktam. a mellem merete szine ugyan olyan mint volt, viszont az alhasam egyre jobban no. tapintasra nem kokemeny, de nem is olyan nagyon puha. ugye nem vagyok terhes?
2018. aug. 15. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt is lehetséges a menstruáció

Én a helyedben vennék egy tesztet.

Biztos, ami biztos alapon

2018. aug. 15. 20:05
 2/10 A kérdező kommentje:

pont aznap csinaltam egyet reggel, es az negativ lett, de ez az eset delutan tortent

ezutan egyebkent egyeb okokbol kifolyolag szakitottunk, ugyhogy azota pedig nem voltam senkivel, az volt az utolso

2018. aug. 15. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha aznap csináltad reggel a tesztet, az még nem mutat ki semmit
2018. aug. 15. 20:15
 4/10 A kérdező kommentje:
neem ugy ertem aggodtam hogy az elozoekbol terhes vagyok e, es azert csinaltam a tesztet. az negativ lett, aztan aznap mikor csinaltam, delutan volt ez az eset amot leirtam font a kerdesben. a teszt elvegzese utan. es azota nem csinaltam tesztet
2018. aug. 15. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, kétszer védekeztetek, harmadiknál meg nem volt benned. Megjött már kétszer, ne parázd túl.
2018. aug. 15. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj még egyet,mit nem lehet ezen érteni?
2018. aug. 15. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Combfröcsköléstől még senki nem lett terhes. Három hónap után azért amugy is lenne jele. Ha az vagy.
2018. aug. 15. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:

"nagyon felek hogy ODA is kerulhetett"

Oda? Pontosan hova? Tudod te egyáltalán, hova kellene eljutniuk a spermiumoknak...? Mert az rohadt messze van a COMBODTÓL. Ha ebből terhes leszel, tartsd meg.

2018. aug. 15. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha mégis, akkor a második keresztneve legyen Jézus.
2018. aug. 15. 21:45
 10/10 A kérdező kommentje:
koszonom, meg ha idiota valaszok is, megnyugtattak:D
2018. aug. 15. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!