, , Csak egy pici ment be. ” Lett valaki terhes igy?
Kizarolag a fenti kerdesre szeretnek valaszt olyanoktol, akiknek ,,csak egy pici ment be”. Lett belole baba? Kozepidoben volt, vagy ciklus elejen/vegen?
Amit NE kommenteljetek:
,,Persze, hogy lehet ebbol gyerek” (Tudom, hogy lehet, a kerdesem az, hogy kinek lett belole, es kinek nem.)
,,Vedekezzetek rendesen, ha nem akartok, ha akartok, akkor meg csinaljatok rendesen” (Nem ez volt a kerdes).
Stb.
Csak attol varok valaszt, aki volt, hogy igy volt egyutt a parjaval, es lett vagy nem lett belole baba.
Koszonom a valaszokat elore is.
Mi megszakítással védekeztünk (mert nem bántuk ha baba lesz belőle, van már gyerekünk és úgy gondoltuk, ha jön így akkor jön , ha nem, nem).
Két hónapja sikerült...8.5 hetes terhes vagyok.
Felrohogtem. 🤣
3 honapja szultem egy mensim volt majd a ferjem “elfelejtette” h nem vagyok mar terhes.
Pont ovulaltam ra 2 napra. Mondtam h megint terhes lettem. Azt mondja aaaa csak kicsit ment be. 🤣🤣🤣🤣
Amugy sztem nem.
Mi megszakitassal vedekezunk csak akkor leszek terhes ha peteereskor vagyunk elesben egyutt.
Ez en vagyok. Mas hogy mukodik nem tudom.
Egy kis biológiaóra: már az előváladéktól is teherbe lehet esni. Ergo elég bedugni és gyerek lehet belőle.
Ciklus közepén (úgy értem peteéréskor), amikor a (bocsánat a kifejezésért) legszukásabb a nő, akkor van erre a legnagyobb esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!