Volt már olyan aki "érezte", hogy megfogan a babája? Vagy erősen azt érezte, hogy na most terhes lettem? Tünetek?
Figyelt kérdés
Lehet pár nap után esetleg erős szédülés és sápadtság? Egyáltalán a fogantatásnak vannak jelei?2018. aug. 15. 13:02
1/10 anonim válasza:
Én megéreztem,illetve ez így nem jó szó rá. Nehezen fogant meg a babánk,túl voltam egy missed abon is. Aztán egy este olyan hihetetlen érzés öntött el,egyszerüen megnyugodtam,tudtam hogy nekünk is sikerülni fog,ez volt februárban,áprilisbsn már terhes voltam.
2/10 anonim válasza:
Pár nap után semmit az égvilágon nem érez senki. Bele lehet magyarázni, de felesleges.
4/10 anonim válasza:
Én megéreztem; a szurkáláson túl -mert előtte soha nem éreztem ilyet - volt egyfajta megérzésem, hogy ez baba lesz. Úgy is lett, első ciklus.
5/10 anonim válasza:
Mindig tudom persze.
Most is terhes vagyok. :) 4-én szexeltunk 6-án volt PÉ-m igy kislany lesz. Penteken tesztelek legkorabban hetfore nem varom.
Tunetem soha semmi nincs,se hanyinger se semmi. O lesz a 4. egyben utolso gyermekunk.
7/10 anonim válasza:
Pontozzatok csak :D Tudom, hogy nektek elképzelhetetlen ismerni a saját testeteket.
8/10 anonim válasza:
Természetesen nem, ahogy senki más sem. Belemagyarázni persze bele lehet, de ez ennél nem több.
9/10 anonim válasza:
Több terhesség, szülés után nem kell a kabitas. Van bőven tapasztalat. Ti csak kepzelodtok, de hajrá.
10/10 anonim válasza:
Egy csillagfényes augusztusi éjszakán holtbiztosan éreztem, hogy ez most sikerült. Tévedtem... még 6 hónapig kellett próbálkozni, amikor viszont nem éreztem semmit, csak feleszméltem a munahelyváltás és lakáskeresés közben, hogy öt hete volt meg utoljára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!