Szerintetek terhes vagyok? Miért lehet ez?
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy 10 napja már elmúlt. De azóta folyamatosan fáj/érzékeny a mellbimbóm. Alhasi görcseim/szúró fájdalmaim vannak. Eddig soha nem volt ilyen. Mindig 7 napig szokott meglenni a menstruációm. Most viszont csak 3-4 napig volt,de nem mondanám hogy vér távozott,inkább barnás folyás volt.
Válaszotokat előre is köszönöm!! :)
Várj, mindjárt előveszem a varázsgömböm, és megnézem...
Ja, nem. Inkább mi lenne, ha csinálnál egy tesztet???
Mondjuk azt sem írtad, van-e rendszeres nemi életed, és védekezés nélkül szoktál-e rendszeresen szexelni....
AMi azért fontos eleme a terhességnek...
Nagyon Köszönöm a válaszod! Igen azt elfelejtettem leirni. Szeretnénk már a Férjemmel gyereket. Lassan 3 éve próbalkozunk. És minden orvos azt mondta hogy hormonálisan minden rendben van,mind kettőnknél.
A tesztet azért nem vettem még mert már nagyon sokat vettem és már nem merek venni.. aki járt már igy az tudja hogy miről beszélek. Azért is irtam hogy hátha valaki tapasztalt már hasonló dolgokat és esetleg ez utalhat a terhességre is.
Igen, utalHAT terhességre.
De ettől még egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Az, hogy másnak a füle viszketett, vagy fájt a lába terhesség elején, az még nem fogja igazolni, vagy cáfolni a TE terhességedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!