Félek hogy a szüléssel hierarchia alakulna ki köztünk. Hogyan maradhatnék "jó pozícióban"? Elméleti
Jelenlegi felállás:
Ő(párom) vezető saját lakással, az én jövedelmem hozzá képest elhanyagolható, albérlet, de fenn tudom magam tartani.
Igazából a múltja köt hozzá, szegénységből indult, nem kell előtte szégyellnem a körülményeimet, nem néz le, nem akar pénzzel megvenni, küzd, harcol értem, ő jobban szerelmes mint én, ami nekem teljesen jó, mert utálok ezerrel szerelmes lenni mert akkor félek hogy elveszítem a másikat, igy meg nem, szabad akaratombol vagyok vele igy és nem függésből.
Félig együtt élünk ugyan, de nem merem felégetni miatta a saját kis "rezidenciám", a tőle valo függőség kialakulása ellen.
Nos ö ennél komolyabban gondolja. Házasság, gyerek.
Ugyanakkor hajlamos a sovinizmusra vagy dominanciára is amit ugy érzem jol kordában tartok pont azzal hogy nem adom magam oda teljesen hanem önállo vagyok. Szoval hierarchia gyanus a kapcsolat nagyon is. Ami most ugye semmi gondot nem szül igy.
De, ha gyereket szülök és ki leszek szolgáltatva, hogyan őrizhetem meg a "függetlenségem", azaz hogy ne a segítségétől függjek? Apának jo apa lenne, birkatürelme van, tripla energiája is mint nekem, imádja a gyerekeket, de párkapcsolatban hajlamos a dominanciára.
Nem vagyok fiatal nem első kapcsolatom, nincs már kedvem tovább keresni a nagy őt, feladtam, szoval nem a b terv érdelelne hogyan dobjam ki, hanem hogyan akadályozzam meg a hierarchia kialalulását. Szeretnék gyermeket, családot.
Pedig akármennyire is nem tetszik, itt csak a B verzió jöhet számításba.
Vagy a C: képezed magad, feltörsz, munkahelyet váltasz, gyűjtögetsz, hogy ne érezd magad anyagilag kiszolgáltatva + megegyeztek, hogy felesben lesztek otthon a gyerekkel.
De ez gondolom a korod miatt (időszűke) nem járható neked.
Én nem akarok szerelmes lenni. Ezért is döntöttem mellette. Szerelmes voltam már nem egyszer és itt tartok vele.
Karriert meg hiába épitek, ha mehetek majd csedre belőle, aztán meg körözhetem a rugalmas munkaidejű alulfizetett állásokat.
Nem kellene nektek közös gyerek.
Mostanában biztos nem.
Szerintem ebbe a kapcsolatba nem kellene gyereket szulni. Meg egy stabil, harmonikus kapcsolatot is komoly kihivasok ele allitja, hat akkor egy ilyet amiben te eldegelsz. Te magad irtad, hogy nem a nagy O szamodra, nem vagy/voltal szerelmes. Akkor mi ertelme az egesz csaladalapitasnak?
A kerdesre valaszolva ha lenne bizalom, szeretet es osszhang a kapcsolatodban akkor nem felnel attol hogy leural ha gyereket szulsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!