40 hetes leszek néhány nap múlva. Iszonyúan izgulok, hogyan maradhatnék nyugodt?
Figyelt kérdés
Szeretnék higgadt maradni, az első babával nagyon féltem és rosszul is ment. Elhúzódott a tágulás. Most nyugodt akarok maradni, de már 1-2 jósló után is szinte remegek, hogy lehet, hogy menni kell. Mi nyugtat meg titeket ilyen helyzetben?2015. nov. 16. 17:10
2/5 A kérdező kommentje:
Ha meg nem is nyugodtam, de legalább röhögtem egy jót :D Köszi!
2015. nov. 16. 18:14
4/5 A kérdező kommentje:
Az első szülésem elég traumatikusra sikerült, félek, hogy megismétlődik. Majdnem két napig tartott a szülés, szövődményei is lettek. Most szeretnék simán, gyorsan, gond nélkül szülni, de gyakran olvasom a neten, hogy a pszichés nyugalom kell hozzá, hogy az ember jól haladjon a vajúdás alatt.
2015. nov. 16. 19:16
5/5 anonim válasza:
Igy nem csodalom hogy rettegsz, bar ugye nem torvenyszeru hogy megismetlodjon. Ugyanennyi erovel lehet most egy alom szulesed is. Viszont az igaz ha mar elore stresszelsz azzal a sajat dolgodat nehezited meg es valoban nehezebb lesz a szules. Bar mar itt vagy a kapuban szoval rgy pszuichologus nem nagyon tudna segiteni, a kesobbiekben viszont igen foleg ha esetleg szulnel meg erdemes lenne atbeszelned az elejen vagy a terhesseg tervezesekor a dolgot. Garancia semmire nincsen az eleteben elore nem tudhatjuk mi var rank, ez pont olyan dolog amit nem lehet kiszamitani igy az ember csak bizhat a legjobbakban azok is akiknem az elso gyonyoru volt vagy legalabbis jo elemeny. Neked is ugyanugy megvan az eselyed arra. Igy nehez okosat mondani drukkolok hogy a leheto legjobb es legsimabban menjen minden. Ugy ahogy szeretned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!