Császárosokhoz lenne néhány kérdésem?
Nem maga a műtét érdekel, már túl vagyok rajta, jól bírtam, gyorsan felépültem, 5 hete volt.
Arra lennék kíváncsi, hogy a heg fölött másnak is volt-e duzzanat egy kb 2 centis sávban, végig a heg mentén? Van ott nekem egy hupli, ami pont olyan hosszú, mint maga a heg, bár már mintha egy kicsit kevésbé lenne duzzadt. Ez mitől van? Elmúlik? Ha igen, mikor?
Illetve a heg fölötti terület nektek meddig volt érzékeny? Nem érzek semmi fájdalmat, de ha megnyomkodom, érzékeny a heg és a köldök között.
A hasatok visszahúzódott teljesen? Mennyi idő alatt?
Köszönöm előre is annak, aki válaszol!
A duzzanat a méheden lévő heg azt érzed.Hamar elmúlik, belül gyorsabban.
17 hónapja volt de már se nem érzékeny és érzek mindent.Talán olyan 1 éves kora óta.De ennyit is mondott anno a doki.Hasam sajnos nem hiába tornázok most is, de lehet azért mert én csak oda hízok :(
Nekem is volt. Majd lassacskan lelohad. Ne aggódj. Erzekeny lesz egy ideig de ez is elmúlik. Mondjuk nekem most olyan mint ha szetszakadna. 13nap van a következő baba érkezéséig. Az utóbbi hónapba érzékeny lett fáj. Az orvos nem talalt rajta semmi elterest csak a baba feszit.
Has visszahuzodas az passz. Tulsulyom volt. De a hegem szinte alig látszik.
A pukli ua.,ahogy előttem írták.
Nekem az elsőnél évekig volt egy érzéketlen sáv, de a kis fájdalom hetek alatt elmúlt. A másodiknál minden hamarabb jött rendbe. Szép a heg, nekem nincs vele bajom.
A hasam nagyon szépen lement mindkettő után, az elsővel 5-6 hét, a másodikkal kb. 3 hét alatt teljesen. De nekem izmos a hasfalam, és az elsőnél 3 kg, a másodiknál 5 kiló maradt rajtam a szülés után.
Köszi a válaszokat!
Az érzéketlenség nem igazán zavar, nem nagyon befolyásol semmiben. Azt sejtettem, hogy a duzzanat lelohad majd, csak azt nem tudtam, hogy vajon mikor. Kicsit hülyén néz ki oldalról, hogy ott az a pukli, ugye alatta a heg, így elég élesen látszik. Maga a vágás nagyon szép, már most is csak egy vékony rózsaszín csík, csak mivel egy mélyedésben van a huplinak köszönhetően, az árnyék miatt kissé feltnőbb.
Nekem a hasam az elején napról napra látványosan ment vissza rohamléptekben, aztán sajna egy ideje megállt, úgy nézek ki, mint 16-17 hetesen kb. De lehet amúgy, hogy csak simán háj van rajta, én nagyon vékony voltam, 46 kiló (156 centihez), most még 8 kiló van rajtam ahhoz képest, szóval lehet zsír a hasamon bőven :D De ugye nem nagyon csinálhatok még vele semmit, meg a 6 hét után se igazán ugrálhatok, mert szoptatok.
Ezek szerint akkor lassacskán csak helyreáll majd minden, köszönöm a tapasztalatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!