Mostanában szült valaki az új SOTE II-n? Lenne néhány kérdésem!
Az első babám a Szt. Imrében született, de mivel költöztünk, most a sote II-höz tartozunk.
Kérdéseim:
Mit adnak a babának, és mit kell vinni?
Apuka a vajúdás alatt is bent lehet, vagy csak a szülőszobán?
A felújítás után milyenek a szobák? Hány ágyasak? Fürdőszobák?
Érdemes egy ágyasban gondolkodni? Az milyen?
Van szoptatási tanácsadó? Hétvégén is?
Automatikusan tápszerezik a babákat míg a csecsemősöknél vannak , vagy kihozzák ha éhes?
Látogatók fogadása hogy megy? Ott is üveg ajtó mögül láthatják csak a babát? Vip szobásoknak is? Mennyibe kerül a vip szoba/nap?
Ott is irtó meleg van?
Szóval kb minden érdekel! :)
Engem is érdekelnének a válaszok.
1-2 tapasztalatot már hallottam. Volt ami el is ijesztett, pl a 6ágyas vajúdó...
Azt mesélték nekem, hogy van még olyan szárny ami nincs felújítva. Ott egy folyosóra (nem tudom hány szoba) jut 1 fürdő, 3 zuhanyzóval amiből 1 müködik normálisan.
Szerintem érdemes 1ágyasba menni.
Körzetileg én is a Sote-hoz tartozom de azok alapján amit eddig hallottam nem akarok ott szülni.
Jah azt kihagytam, hogy a vip szoba 10ezer/éj.
A vipesek akár a szobába is fogadhatják a látogatókat.
A többiek csak a közös részen de azt hiszem kivihetik a babát. (legalább is a leírásból így értettem)
sziasztok, 3 hete szültem sote 2-n, első baba. ruhát adnak a babának de ha szeretnéd, lehet sajátban is. pelust és cumisüveget kell neki vinni (cukrosvizet kapnak amig nincs tej, nem tápszerezik őket az első 2-3 napban, csak utána, ha már muszáj). a vajúdóban nem tudom bent lehet-e apuka (engem rögtön a szülőszobába vittek mert felgyorsultak az események). de a vajúdó valóban 6 ágyas, az elég gáz..szülés után kaptok 1-2 órát 3asban, utána elviszik a babát, téged meg pihenni. első éjjel baba a csecsemősöknél van, utána végig veled (nem is szeretik ha utána leadod). a gyermekágyas részre látogató nem mehet be, apuka sem. a babát CSAK az üvegen keresztül láthatják míg bent vagytok, apuka sem kivétel. a szobák szép tiszták, semmi luxus, de arra a pár napra pont jó. a nemfizetős szobák 3 és 5 ágyasok. van 2 ágyas fizetős 5ezer/éj, és 1 ágyas 10ezer/éj. ezekhez saját zuhanyzós fürdőszoba és hűtőszekrény tartozik.a szobákban nincs klíma, baromi meleg van. szoptatási tanácsadó délelőttönként volt, sajnos a hétvégét nem tudom, hétköznap voltam bent. nagyon segítőkész és ügyes nő. ha nem akarsz éhen halni vitess be magadnak minden nap kaját, a kórházi koszt kevés és pocsék. hűtő és mikró a folyosón van. cumisüveg sterilizáláshoz vigyél sterilizáló dobozt vagy zacskót.
ezen kívül még annyi, hogy szerintem a személyzet borzasztó, 1-2 kivételtől eltekintve. sem a csecsemősök, sem a gyerekágyasok nem segítőkészek, sajnos...nekem emiatt szenvedés volt a 4 nap amit bent töltöttem. de kívánom h veled kedvesebbek legyenek!
Ejha..hát annyira nem hoztátok meg a kedvem a sotéhoz..pedig csak ezért nem szeretnék orvost fogadni.. :(
Azért köszönöm az eddigi válaszokat!
Azt felejtettem még el kérdezni, hogy apának adnak steril ruhát, vagy vinni kell? (Esetleg lehet ott venni? Ha igen mennyiért?)
A két ágyas vip szobába is bemehetnek a hozzátartozók, vagy csak az egyágyasba? Az egy ágyas zárható?
9 hónapja azültem ott, nem tudom azóta elkészült-e a régi épület felújítása. Én még a Tömő utcában szültem. Vajudóba bejöhetett apuka, császárra is-ő vihette el a babát méreckedni stb... Nekem nem volt bajom a személyzettel.Bár csecsemősnövér nem járt nálam, de ha vmi gondom volt akkor segítettek. A baba egész nap velem volt. Adtak neki ruhát és cumisüveget is, de pelenkázáshoz neked kell vinni a dolgokat. A lányom kapott tápszert, mert kicsi súllya született.Ott ki lehetett vinni a babát a látogatókhoz, de az osztályra nem jöhettek be.
Szültem már másik kórházban is, ez nekem kellemesebb élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!