Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mostanában szült valaki az új...

Mostanában szült valaki az új SOTE II-n? Lenne néhány kérdésem!

Figyelt kérdés

Az első babám a Szt. Imrében született, de mivel költöztünk, most a sote II-höz tartozunk.

Kérdéseim:

Mit adnak a babának, és mit kell vinni?

Apuka a vajúdás alatt is bent lehet, vagy csak a szülőszobán?

A felújítás után milyenek a szobák? Hány ágyasak? Fürdőszobák?

Érdemes egy ágyasban gondolkodni? Az milyen?

Van szoptatási tanácsadó? Hétvégén is?

Automatikusan tápszerezik a babákat míg a csecsemősöknél vannak , vagy kihozzák ha éhes?

Látogatók fogadása hogy megy? Ott is üveg ajtó mögül láthatják csak a babát? Vip szobásoknak is? Mennyibe kerül a vip szoba/nap?

Ott is irtó meleg van?

Szóval kb minden érdekel! :)

2015. szept. 2. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bocs az offért,de honnan tudjàtok a körzetet,hogy hova tartoztok?
2015. szept. 3. 08:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Én a védőnőtől kérdeztem meg.
2015. szept. 3. 11:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem is a védőnő mondta, és rákérdeztem arra is, hogy ez mennyire kötelező? Azt mondta, hogy nincs szabad kórházválasztás, csak ha orvost fogadsz akkor mehetsz oda, ahol ő dolgozik..
2015. szept. 3. 12:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Egyébként ez, hogy nem kell steril ruha mennyire tuti? Szent Imrébe kötelező volt, ha nem vittünk volna be sem engedik apát..

Feleslegesen viszont nem szivesen vennék..

2015. szept. 3. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnőm mondta, hogy a saját lábamon abba a kórházba megyek amelyikbe akarok.

Egy ismerősömet a mentő vitte más kórházba mint ahova körzetileg tartozott.

2015. szept. 3. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:
MIkor én szültem a szülészet folyosóján volt autómata, amiből lehetett venni steril ruhát...
2015. szept. 3. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:
sote 2-n a felújított részben van automata ahonnan lehet venni steril ruhát ha szükséges. császárhoz gondolom kötelező, de ismétlem: sima szüléshez nem kellett apának, utcai ruhában volt bent.szülés után nagymamát is beengedték a szülőszobába, neki sem kellett steril cucc.
2015. szept. 4. 11:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. szept. 5. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!