Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 év Yadine szedés után...

5 év Yadine szedés után milyen esélyeim vannak a babásodásra?

Figyelt kérdés

Idén márciusban volt már 1 éve hogy abbahagytam a gyógyszert.

Egyébként 2010 január óta próbálkozunk.

A peteérést csak április óta figyeljük.

Idáig eredménytelen a dolog sajnos.

2010. jún. 19. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ennek semmi köze a gyógyszerhez, én majdnem 10 év yadine után lettem terhes 3 hónap alatt, úgy, hogy az első 2 hónapban vigyáztunk, mert a doki mondta, hogy várjunk egy kicsit a babával.
2010. jún. 19. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 9 év Yadine szedését követően, majd egy évig küszködtem azzal, hogy beálljon a hormonháztartásom. Fél éven keresztül csak kéthavonta jött meg, akkor is gyógyszerrel. Majd úgy döntöttem, hogy nem segítek rá gyógyszerrel és várok. 63 napra magától megjött, utána rendesen havonta megvolt, viszont nem volt peteérésem. :-(

A tabletta szedését 2008. júniusában hagytam abba, a mensim rendszeressé 2009. májusába vált, majd 2009. november közepén tudtam meg hogy babás vagyok. Remélem neked nem borította így fel a tabletta a hormonháztartásodat, de ha aggódsz, akkor kérj egy vérvizsgálatot a dokitól.

Kívánom, hogy mihamarabb jöjjön a baba!!!!! 35 hetes pocis

2010. jún. 19. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én már nem tudom, hogy hány évig szedtem, 4-5, talán. 2008. márciusában hagytam abba, az első 2 hónapban megjött rendesen, de utána csak 35-40 napra volt 60 nap is. Szeptembertől kezdtünk próbálkozni, de nem volt peteérésem, sőt novembertől februárig meg sem jött, akkor is csak gyógyszerrel. 3 hónapig kaptam clostit, azóta mindig volt pé, egy hónap kivételével. Viszont babánk azóta sincs. Tartok tőle, hogy nem is lesz! A tesóm még nem akar gyereket, de megijedt, mert nekem össze-vissza jött meg és abbahagyta a fogigátlót (ő valami mást szedett, de sokkal hosszabb ideig) és neki rendszeresen megjön és pé-je is van. Úgyhogy gondolom nagyon egyénfüggő a dolog. Mielőbbi babásodást és bocs a hosszú válaszért!
2010. jún. 20. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem egész rendszeres a ciklus, 29-32 napra jön meg.

Hogy van-e peteérés azt csak remélem a fehérje nyák miatt,de fogok venni ovu tesztet,hogy bizti legyen a dolog.

2010. jún. 20. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!