Szeretnénk kis tesót a 2 éves kisfiam mellé de még szopik milyen esélyeim vannak így?
Nos, ha már csak ennyit szopizik, ettől nyugodtan teherbe eshetsz. ;) Barátnőm és tesóm 2. gyermeke jóval "komolyabb" szopis időszakban (3 ill. 4 hós baba mellett fogantak meg - elvileg akkor még "nem lehetne", de a természet úgy látszik, fütyült az elméletre, és ők jönni akartak, szoptatás ide vagy oda...
Egyébként egy kétéves már megérti, ha nincs cici, amikor csak akarja (ezalatt a napközbeni kis rácuppanásokat és a délutánt értem). Reggel-este sok gyerkőc még szopizik, mikor a tesó megfogan. És sokan abba is hagyják, mert megváltozik a tej íze... És persze Te is tehetsz érte, magyarázva, alternatívákat kínálva az együttlétekre.
(félreértés ne essék, szopiellenes távolról sem vagyok, a kisfiam 3 és fél éves koráig cicizett, de mi nem jártunk hozzátok hasonló cipőben... :))
Én napi egyszeri szoptatás mellett hónapokig nem tudtam teherbe esni, majd most, hogy abbahagytam, azonnal sikerült.
Mindenki más, így lehet, hogy Te szoptatás mellett is simán terhes leszel. Ha hónapokig nem jön a baba, abbahagyhatod.
A vetélést azért mondta a védőnő, mert a szoptatás méhösszehúzódással jár, ami vetélést okozhat. De ez is egyéni, van akinél tényleg vetélés a vége, van akinél nem.
Sok sikert!
Ilyen esélyeid! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Naponta még többször szopizott az akkor 21 hónapos kisfiam. Azóta sajnos le kellett választanom, mert bevéreztem a 6. héten. Szerencsére ma már 16 hetes vagyok, nem lett baj. :)
Gratulálok neked!!! :-)
Gondoltam rá én is hogy elkezdem mérni a hőmet de nem tudom hogy mikor kell mérni ... Nekem elvileg 22-én lesz az ovum és 5-én kéne megjönnie a naptár szerint..
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!