Lombisok ha egy petesejtem termékenyült meg és 5. nap lesz a transzfer akkor szerintetek milyen esélyeim vannak?
az jobb vagy rosszabb ha ilyen soká lesz a transzfer ?
annyira izgulok.
Szia!
Jobb így.
Ha egy-két naposan kapod vissza a babát, akkor nincs egészen szinkronban a méh állapotával. Spontán terhességnél a frissen megtermékenyült petesejt még nem kezd el beágyazódni, hanem napokig vándorol a petevezetékben a méh felé. Lombiknál ezt az időt a méhen belül vándorolva tölti, ugyanúgy nem kezd el beágyazódni, mint a természetes úton fogant babák.
Viszont ha már eltelt az a pár nap, és csak akkor kapod vissza, azonnal kapszkodni kezd, ráadásul már túl van egy olyan fejlődési szakaszon, ahol pár baba már feladta volna. Sokkal nagyobb százalékban tapadnak meg a később beültetett babák!
Ne izgulj! És egyél sok fehérjét!
Igen, nagyobb az esély!
Nekünk akkor sikerült, amikor 6 naposan kaptuk vissza őket!
Sok sikert:)
31 hetes lombikos kismami
Szia!
Én csak biztatni tudlak!
Nekem csak egy petesejtet tudtak leszívni,megtermékenyült és én 2nap után kaptam vissza.
Hidd el nagyon jó esélyeid vannak!
Szorítok nagyon!!!Sikerülni fog!
Az hogy hány petesejtet tudnak lesszívni, nem jelent olyan sokat, nem mindegyik termékenyül meg. Nekem 1 alkalommal 6-ot szivtak le 4 indult fejlődésnek,3 naposan kaptam meg őket 1 sem tapadt meg, 2 alkalommal 12 szivtak le 3 indult fejlődésnek, 5 naposan kaptam vissza őket 2 fiam lett belőle.
Szülésnél szobatársam mesélte neki 2 ültetek vissza 3 lett.
ismerőseim közül 2nek elsőre csak 1et tudtak visszaültetni, azonnal sikerült.
Fel a fejjel lesz baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!