Szerintetek milyen esélyeim vannak? Lent részletesen.
3és fél éve próbálkozunk a párommal babaügyben. Kivizsgáltak, az eredmény szerint működési zavarom van, nincs peteérésem. még régebben kaptam Duphatsont, már egy szem tablettától "megbetegszem". Most Clostilbegyt-t kaptam a mensi ötödik napjától a kilencedikig. (50mg)
szerintetek bízhatok valamiben??? nektek mennyire volt hatásos??? Tudom hogy egyén szerint más a gyógyszer hatása....de azért mégis.. :)
Én szedtem a clostyt 2 inszemnél is. ugyanúgy mint te. Nálam sincsenek gondok, nem miattam kell meddősségire járni. Nekem az első hónapban 2 tüsző érett meg, a következőben meg 1.
A duphastont én az első terhességemnél szedtem, mert 7 hetesen bevéreztem, és hogy megmaradjon a baba, aki már 10 éves!
Szorítok!
Első clostys hónapban napi 1 szemet szedtem 1 tüsző érett.
Második hónapban 2 szem clostyt szedtem nem érett 1 sem.
Harmadik hónapban 2 szem closty mellett terhes lettem most vagyok 9 hetes. 4 héttől Utrogestan-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!