Aki már túl van a KÁÁLI-ban egy lombik programon leírná részletesen, hogy miért mennyit fizetett-konkrétumokat?
Szia!
A Kaáliban is ingyen van az első 5 lombik.
Fizetni csak akkor kell, ha még nem vagy kivizsgálva, és náluk csináltatod. Ha már megvannak a papírjaid : hormonlabor, HSG, andrológia, akkor ha jól emléxem az első konzultáció kb 12 ezer Ft. Később a kezeléseken kívüli megbeszélések 1500Ft-ba kerültek. Persze, lehet hogy még kérnek további vizsgálatokat, de te döntöd el, hogy ott csináltatod pénzért, vagy TB alapon a saját nődokidnál. Én a pénzes megoldást választottam, hogy gyorsabban haladjunk, így a 4 alaphormonra és az altatási laborra fiettünk 15ezret. Utána ingyenes volt minden.
Nekem konzultáció 13000 Ft, sperma vizsgálat 16000 Ft. Uh- ért egyáltalán nem kellett fizetni.
Gyógyszerek azok húzósak voltak mindent beleszámítva stimuláláshoz injekciók, aztán tabletták amit a doki felírt, terhesvitamin kb 120,000 Ft.
Egyéb szükséges laborvizsgálatokat ( hepatits, aids - ezek Ántsz-nél háziorvosi beutalóval ingyen, clamydia, alaphormon tb-re szintén ingyen volt.)
Ha tudod akkor érdemes utána járni, mert elég kifizetni a gyógyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!