Diplomás anyukák, hány évesen szültètek az első gyeremeketeket?
A férjemmel törekszünk a biztos anyagi háttér ès az egzisztencia megteremtésére. Sajnos emellett több évvel eltolódik a gyermekvàllalás az eredeti tervekhez képest. (Szerettünk volna fiatal szülők lenni, 2-3 gyermeket vállani, de a magyarországi fizetéseket ès viszonyokat nézve, úgy látjuk ésszerűnek, hogy 3-4 év múlva vállalunk egy gyermeket)
1 ève szereztem meg a második diplomámat,, és szinte egyből talàltam munkahelyet is. Mèg nem èrzem azt, hogy annyira bedolgoztam magam, hogy a főnököm elfogadja minden rosszallás és további következmény nélkül hogy szülèsi szabadsàgra megyek hamarosan.
(az egyik kolleganőmnek fèl évvel a szülés után munkába kellett àllnia, mert veszèlyben lett volna az àllása ha tovàbb marad otthon)
A kérdèsem az lenne hozzátok,
hogy hány évesen és hány èv munkaviszony után vàllaltàtok a gyermekeiteket, illetve hàny èv babázás után mentetek vissza dolgozni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
27/N
21 évesen diplomáztam
23 évesen mentem férjhez
Ebben a hónapban leszek 24,és január óta próbálkozunk a babaval
3 év munka van a hátam mögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!