Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Diplomás anyukák, hány évesen...

Diplomás anyukák, hány évesen szültètek az első gyeremeketeket?

Figyelt kérdés

A férjemmel törekszünk a biztos anyagi háttér ès az egzisztencia megteremtésére. Sajnos emellett több évvel eltolódik a gyermekvàllalás az eredeti tervekhez képest. (Szerettünk volna fiatal szülők lenni, 2-3 gyermeket vállani, de a magyarországi fizetéseket ès viszonyokat nézve, úgy látjuk ésszerűnek, hogy 3-4 év múlva vállalunk egy gyermeket)

1 ève szereztem meg a második diplomámat,, és szinte egyből talàltam munkahelyet is. Mèg nem èrzem azt, hogy annyira bedolgoztam magam, hogy a főnököm elfogadja minden rosszallás és további következmény nélkül hogy szülèsi szabadsàgra megyek hamarosan.

(az egyik kolleganőmnek fèl évvel a szülés után munkába kellett àllnia, mert veszèlyben lett volna az àllása ha tovàbb marad otthon)

A kérdèsem az lenne hozzátok,

hogy hány évesen és hány èv munkaviszony után vàllaltàtok a gyermekeiteket, illetve hàny èv babázás után mentetek vissza dolgozni?

Köszönöm a válaszokat előre is!

27/N

2018. júl. 4. 04:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%
24 evesen diplomaztam, majd kulfoldre mentem, azota us
2018. júl. 4. 09:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi , elküldte véletlen, tehát külföldre jöttem , azóta is itt vagyok 34 évesen szültem. Egyébként szültem volna hamarabb is , csak nem találtam megfelelő párt, nem mindenki olyan szerencsés ám , hogy huszonévesen párt talál. Most vagyok 37 még egyet szeretnék legalább.
2018. júl. 4. 09:27
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam mikor végeztem a fősulin. 1 évet+8 hónapot dolgoztam. 1 hónap pihi és szültem. Még itthon vagyok vele, 2 éves. Januárban megy bölcsibe. A férjem 18 éves kora óta dolgozik egy cégnél, 28 éves. Munka mellett képezte/képzi magát, így mindig előrébb jut a ranglétrán+ van egy beugrós munkahelye is. Kb. 4 év múlva szeretnénk kistesót. Van saját lakásunk, autónk és megtakarításunk. Nem vagyunk gazdagok, de nem is panaszkodok, jól élünk. Nem bántuk meg, hogy gyereket vállaltunk. 17 voltam mikor elkezdtünk járni, 20 mikor megkérte a kezem, 21 eljegyzés, 22 esküvő, 24 gyerek.
2018. júl. 4. 10:06
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen kerültem egyetemre (évvesztes vagyok), egy Bsc-t és két Msc-t csináltam meg (volt, amit párhuzamosan, akkoriban lehetett, most nem tudom, hogy van). Belekezdtem egy PhD-be (ez utólag kiderült, hogy viszonylag nagy hiba volt), az után szültem 2 évvel, hogy elkezdtem dolgozni, 28 évesen. Szóval viszonylag korán. Nem vettek vissza a gyerek után, mert átszervezés volt (állami hely volt), de azóta már van normális karrierem is meg keresek normális pénzt, szóval jól alakult.
2018. júl. 4. 10:30
 25/29 anonim ***** válasza:
71%
2010-ben szültem az elsőt 19 évesen, 2012-ben diplomáztam. Még ebben az évben megszületett a 2. Babám. Most 27 éves vagyok, szeretnénk 3. Babát, és szeretnék közben mégegy fősulit megcsinálni. (Szakmámhoz kapcsolódóan)
2018. júl. 4. 11:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen diplomáztam, Onnantól dolgoztam. Saját vállalkozás. 27 évesen született az első gyerkőc. 29 évesen a második. A kettő között megcsináltam egy okj képzést is. Most 31 vagyok. Itthonról dolgozom, hivatalosan 6 hónapra hagytam abba a munkát, nem hivatalosan dolgoztam végig. Majd ahogy Te érzed, úgy menj vissza. Ahogy Te gondolod, hogy Neked, a családodnak, a gyerkőcnek jó. Sokan nem tehetik meg, hogy sokáig otthon legyenek az anyagiak miatt. Mindent meg lehet oldani. Sajnos okosan kell családot tervezni! Nem szabad csak az érzelmekre hagyatkozni. Egyébként sokan kisbabás anyukaként kezdenek bele saját válalkozásba. Akár kieglszítésnek is. Az tuti, hogy gyerkőc után is van élet, karrierépítési lehetőség, stb.... Máshogy kell alakítani a hétköznapokat, de össze lehet egyeztetni a munkát és a gyerekeket.
2018. júl. 4. 12:41
 27/29 anonim ***** válasza:

21 évesen diplomáztam

23 évesen mentem férjhez

Ebben a hónapban leszek 24,és január óta próbálkozunk a babaval

3 év munka van a hátam mögött

2018. júl. 4. 18:12
 28/29 anonim ***** válasza:
20 évesen, egyetem alatt lettem várandós, nem volt kérdés megtartsuk-e, 1-2 évvel később eleve tervben volt. :) Így a születése után diplomáztam 22 évesen. Most 24 vagyok, és a másodikat várjuk. Nagyon örülök, hogy így alakult! :)
2018. júl. 5. 07:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, most látom, hogy a munkaviszony is kérdés volt. Két éves kora előtt kicsivel ment bölcsibe, utána, hogy diplomáztam. Azonnal kaptam munkát, lassan 2 éve dolgozok. A másodikat csakis így mertünk vállalni.
2018. júl. 5. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!