Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Diplomás anyukák, hány évesen...

Diplomás anyukák, hány évesen szültètek az első gyeremeketeket?

Figyelt kérdés

A férjemmel törekszünk a biztos anyagi háttér ès az egzisztencia megteremtésére. Sajnos emellett több évvel eltolódik a gyermekvàllalás az eredeti tervekhez képest. (Szerettünk volna fiatal szülők lenni, 2-3 gyermeket vállani, de a magyarországi fizetéseket ès viszonyokat nézve, úgy látjuk ésszerűnek, hogy 3-4 év múlva vállalunk egy gyermeket)

1 ève szereztem meg a második diplomámat,, és szinte egyből talàltam munkahelyet is. Mèg nem èrzem azt, hogy annyira bedolgoztam magam, hogy a főnököm elfogadja minden rosszallás és további következmény nélkül hogy szülèsi szabadsàgra megyek hamarosan.

(az egyik kolleganőmnek fèl évvel a szülés után munkába kellett àllnia, mert veszèlyben lett volna az àllása ha tovàbb marad otthon)

A kérdèsem az lenne hozzátok,

hogy hány évesen és hány èv munkaviszony után vàllaltàtok a gyermekeiteket, illetve hàny èv babázás után mentetek vissza dolgozni?

Köszönöm a válaszokat előre is!

27/N

2018. júl. 4. 04:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%

9 vagyok, hozzáteszem, 2004 óta dolgozom is folyamatosan, az első gyerekkel voltam itthon 2 évet, és most a másodikkal vagyok itthon 1 éve.

Tehát én egymás mellett parhuzamosan tanultam mindig vagy a munka vagy a gyed mellett. Most is tanulok épp, hogy itthon vagyok, csak most már nem fősulin/egyetemen :)

2018. júl. 4. 06:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 évig dolgoztam egy helyen,26 évesen szültem.igaz nincs diplomám de a testvéreim diplomával 26 évesen szülték az elsőt és már dolgoztak előtte 3 évet kb
2018. júl. 4. 07:13
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen, de 4 év volt mire sikerült teherbe esnem.
2018. júl. 4. 07:51
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
23 évesen diplomáztam, majd dolgozni mentem. 27 évesen született meg az első lányom, 30 évesen a második. Dolgozni nem mentem vissza, vállalkozó lettem.
2018. júl. 4. 07:52
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen szereztem meg az első diplomámat, utána rögtön el kezdtem dolgozni, rá 3 évre (munka mellett) megszereztem a 2. diplomámat, majd 29 évesen szültem az első gyermekünket.Most 31 vagyok szeretnénk a másodikat.
2018. júl. 4. 08:00
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen fejeztem be a phd-t, 3 évet dolgoztam és 30 évesen szültem az elsőt, 32 évesen a másodikat és 4,5 év után mentem vissza ugyanoda dolgozni.
2018. júl. 4. 08:03
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen diplomáztam, 27 évesen szültem a kislányomat, most 30 évesen várom a másodikat. Az egyetem utolsó félévétől volt folyamatosan munkaviszonyom, a lányom születése előtt 2 évvel olyan munkahelyem lett, ahol nem gond a home office, így én elég hamar visszaálltam a munkába, persze csökkentve a mennyiséget. Most is ez a tervem a másodiknál.
2018. júl. 4. 08:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen szültem, 26 évesen volt előtte egy vetélésem.

4 év munka után mentem végül szülni.

2018. júl. 4. 08:32
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

1 diploma 22 evesen.

25 evesen ismertem meg a ferjem. Anyagi okok miatt mi is vartunk.

30 eves voltam, mikor kezdtunk probalkozni (elso honapban sikerult is). Nem bantam meg, hogy a 20-as eveimben meg nem szultem. Nem maradtam le semmirol.

2018. júl. 4. 08:59
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen szültem az elsőt, előtte 7 évig dolgoztam, de nem a szakmámban, nem diplomás munkakörben. 2 évig voltam itthon, utána már terhesen mentem vissza dolgozni pár hónapra. A második másfél éves korában mentem vissza, másik munkakörbe. Innen fél év után átkerültem a cég egy leányvállalatához a végzettségemnek megfelelő pozícióba. Itt 3,5 évet voltam, majd jött a 3. baba. Most másfél éves, még itthon vagyok vele, 2 éves koráig biztosan nem megyek vissza. Visszavárnak a régi helyemre, de 3 gyerek mellett nem biztos, hogy vállalom.
2018. júl. 4. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!