Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Diplomás anyukák, hány évesen...

Diplomás anyukák, hány évesen szültètek az első gyeremeketeket?

Figyelt kérdés

A férjemmel törekszünk a biztos anyagi háttér ès az egzisztencia megteremtésére. Sajnos emellett több évvel eltolódik a gyermekvàllalás az eredeti tervekhez képest. (Szerettünk volna fiatal szülők lenni, 2-3 gyermeket vállani, de a magyarországi fizetéseket ès viszonyokat nézve, úgy látjuk ésszerűnek, hogy 3-4 év múlva vállalunk egy gyermeket)

1 ève szereztem meg a második diplomámat,, és szinte egyből talàltam munkahelyet is. Mèg nem èrzem azt, hogy annyira bedolgoztam magam, hogy a főnököm elfogadja minden rosszallás és további következmény nélkül hogy szülèsi szabadsàgra megyek hamarosan.

(az egyik kolleganőmnek fèl évvel a szülés után munkába kellett àllnia, mert veszèlyben lett volna az àllása ha tovàbb marad otthon)

A kérdèsem az lenne hozzátok,

hogy hány évesen és hány èv munkaviszony után vàllaltàtok a gyermekeiteket, illetve hàny èv babázás után mentetek vissza dolgozni?

Köszönöm a válaszokat előre is!

27/N

2018. júl. 4. 04:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%
Én 29 évesen szültem, egy gyerekem van. Előtte sokáig külföldön éltünk. 2,5 éves volt, mikor elkezdtem dolgozni, de míg otthon voltam, szereztem egy újabb végzettséget. Nem volt nehéz munkát találnom, mert az eredeti végzettségemben nincs túl nagy konkurencia.
2018. júl. 4. 04:33
 2/29 anonim ***** válasza:
75%
22 évesen diplomáztam, 25 évesen szültem az elsőt, aztán 6 éven belül még 3-at. A kicsi 3 éves koráig mindenképpen szeretnék itthon lenni, őszintén szólva, szívem szerint tovább is, hogy tudjam őket koordinálni. A hobbimból befolyik némj pénz, így nem csak a gyerekekkel foglalkozom.
2018. júl. 4. 05:14
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
28 éves voltam mikor született. 2 évig voltam itthon, fél évig a régi munkahelyen dolgoztam, de itt nagyon más területen kellett lennem. Annyiban jó volt, hogy elég toleráns volt mindenki a betegségek miatt. Szóval aztán váltottam. Szülés előtt 3 évet dolgoztam közel 2 évet az első, valamivel több mint egy évet a másik helyen.
2018. júl. 4. 05:33
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy diplomám van. 29 évesen szültem. Rögtön a suli befejezése után találtam munkát, így mikor terhes lettem 6 év folyamatos munkaviszonyom volt. A második babát 39 évesen szültem. Sajna a párválasztásban nem voltam olyan sikeres....

Most pedig munkahely váltásra készülök a gyed letelte után.

2018. júl. 4. 05:54
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen diplomáztam, 31 évesen szültem. 3 év után most megyek vissza új helyre (jogutód), mert a régi átszervezés miatt még a gyed alatt megszűnt.
2018. júl. 4. 06:16
 6/29 anonim ***** válasza:
51%
24 voltam és elmondtam a férjemnek,nem mentem abortuszra a háta mögött. Emiatt kár volt új kérdést kiírni,kaptál már 80 valahány választ ott minden le van írva,feketén fehéren. Akkor szüljön az ember lánya ha kész van az éjszakai kelésre és hisztikre.
2018. júl. 4. 06:18
 7/29 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Utolsó, nem írtam ki ezzel kapcsolatban mèg egy kérdèst sem. Még a gyermekvállalás témakörben is ez volt az elsô, kikérem magamnak ezt a hangnemet és a vádaskodást!!!! Talán előbb kérdezz, mert attól hogy olvastàl hasonló kérdèst, nem én írtam ki. Én abotuszellenes vagyok, ha akár az egyetem alatt is megfogant volna a szerelmünk gyümölcse felneveltük volna. Egy pillanatig sem gondolkodtunk volna azon h elvetetjük, mert a párkapcsolatunk már akkor stabil volt.(12 éve vagyunk együtt, ebből 8éve együtt is élünk) Nem mintha rád tartozna, de 8éve szedem a fogamzásgátló tablettàt, ès még pár évig fogom is!

2018. júl. 4. 06:30
 8/29 A kérdező kommentje:
Bocsánat, közben jött mèg válasz, amit köszönök. Az előző kommentem az 5-ös válaszadónak szólt.
2018. júl. 4. 06:31
 9/29 anonim ***** válasza:
67%

1. gyerek: 2010

1. diploma: 2011 (egyéves korában államvizsgáztam)

2. diploma: 2015

2. gyerek: 2017

2018. júl. 4. 06:32
 10/29 A kérdező kommentje:
Javítok:6-osnak. Valami probléma van a rendszerben, előbb láttam a (most)9-es hozzászólást, mint ahogy kiírtam az előző komot.
2018. júl. 4. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!