Diplomás anyukák, hány évesen szültètek az első gyeremeketeket?
A férjemmel törekszünk a biztos anyagi háttér ès az egzisztencia megteremtésére. Sajnos emellett több évvel eltolódik a gyermekvàllalás az eredeti tervekhez képest. (Szerettünk volna fiatal szülők lenni, 2-3 gyermeket vállani, de a magyarországi fizetéseket ès viszonyokat nézve, úgy látjuk ésszerűnek, hogy 3-4 év múlva vállalunk egy gyermeket)
1 ève szereztem meg a második diplomámat,, és szinte egyből talàltam munkahelyet is. Mèg nem èrzem azt, hogy annyira bedolgoztam magam, hogy a főnököm elfogadja minden rosszallás és további következmény nélkül hogy szülèsi szabadsàgra megyek hamarosan.
(az egyik kolleganőmnek fèl évvel a szülés után munkába kellett àllnia, mert veszèlyben lett volna az àllása ha tovàbb marad otthon)
A kérdèsem az lenne hozzátok,
hogy hány évesen és hány èv munkaviszony után vàllaltàtok a gyermekeiteket, illetve hàny èv babázás után mentetek vissza dolgozni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
27/N
Egy diplomám van. 29 évesen szültem. Rögtön a suli befejezése után találtam munkát, így mikor terhes lettem 6 év folyamatos munkaviszonyom volt. A második babát 39 évesen szültem. Sajna a párválasztásban nem voltam olyan sikeres....
Most pedig munkahely váltásra készülök a gyed letelte után.
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Utolsó, nem írtam ki ezzel kapcsolatban mèg egy kérdèst sem. Még a gyermekvállalás témakörben is ez volt az elsô, kikérem magamnak ezt a hangnemet és a vádaskodást!!!! Talán előbb kérdezz, mert attól hogy olvastàl hasonló kérdèst, nem én írtam ki. Én abotuszellenes vagyok, ha akár az egyetem alatt is megfogant volna a szerelmünk gyümölcse felneveltük volna. Egy pillanatig sem gondolkodtunk volna azon h elvetetjük, mert a párkapcsolatunk már akkor stabil volt.(12 éve vagyunk együtt, ebből 8éve együtt is élünk) Nem mintha rád tartozna, de 8éve szedem a fogamzásgátló tablettàt, ès még pár évig fogom is!
1. gyerek: 2010
1. diploma: 2011 (egyéves korában államvizsgáztam)
2. diploma: 2015
2. gyerek: 2017
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!