Lehet terhes vagyok?
Átmentem a barátomhoz, a szülei is otthon voltak.
Már több hónapja dolgozunk egy nagyobb játék projekten, ami miatt már több éjszakát is kihagytam alvás terén.
Miközben a játékon dolgoztunk eléggé elalmosodtam, amire a barátom felajánlotta hogy lepihenhetek nála.
Lefeküdtem, viszont arra keltem fel hogy már már erősen akar belém hatolni.
Elloktem magamtól, és lerohantam , de senkije sem volt otthon.
Hazarohantam. A barátom állította hogy gumi volt rajta, de nemtudom
...
Nagyon félek, én sosem kívántam a közösülést, szeretkezést...nagyon félek, pár napja (2) történt, és nagyon félek.
Szerintetek lehetek terhes?
Most mondhatnám azt is hogy igazad van, de nemtudok mit tenni akkor , hogyha ő azt mutatta hogy nem.
Egyébként is, többször is említettem neki, hogy ha szeretné csináljuk.
De mindig elutasította. Most ezért nem értettem tőle ezt az egészet, és igen igazad van, de hogy említsek dolgokat, igen, nálam is volt kielégítés, és nála is, csak nem normális szeretkezessel.
Kamu!
Miért nem a rendőrségre mentél?
Most komolyan nem értem, miért kell a srácot valami beteg állatnak beállítani.
Persze szemét dolog az ilyen, de egy felizgult férfinek szar ám egy lány mellett feküdnie, különösen ha a barátnője, aki már fel is ajánlotta magát. Lehet hogy jól is esett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!