Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ettől?
Figyelt kérdés
Nem tudta betenni nekem mert annyira szűk vagyok(nem ment beljebb), de neki sikerült elmennie.
Az lenne a kerdesem hogy attól még lehetek terhes???? Kellene most egy esemény utáni? A menstruációm közbe meg megjött. Nem tudom mi van most nagyon aggódom.
2017. nov. 19. 15:36
1/10 anonim válasza:
"Nem tudta betenni" gratulálok xd
Nőgyogyász többet tud mondani!
3/10 A kérdező kommentje:
Tegnap jött meg
2017. nov. 19. 16:08
4/10 anonim válasza:
Persze, aki terhes, az menstruál. Ennyi agykapacitással nem kéne szexelni. Vagy nagyon éretlen és fiatal vagy, vagy csak szimplán hülye, akárhogy is, az esetleges utódnak így se- úgy se lesz jó. Vagy nem fogod tudni gondját viselni, vagy megörökli az idiótaságod. Vagy mindkettő. Amúgy ha már ahhoz van eszed, hogy szexelj, akkor ahhoz is legyen, hogy védekezzetek. Vagy ha nincs, akkor legalább annyi legyen, hogy tudd, ha vérzel, akkor nem vagy terhes, mert amíg ezt nem tudod, szegény gyerek éhen hal, mert azt sem tudod, hogy mit eszik. Inkább ne szaporodj.
5/10 anonim válasza:
Ez egy tévhit,hogy menstruáció alatt nem lehet teherbe esni,mondjuk elég kicsi az esélye,de nem lehetetlen.A leírásból azt tudtam kiszűrni,hogy akkor még nem volt meg akkor,plusz ha védekeztetek nem lehet semmi gond,bár ha megjött a menstruációd,akkor biztos nincsen semmi baj.Bár ugye én még nem tudhatok ilyeneket sokak szerint,mert szűz vagyok,bár ez nem tudom,hogyan függ össze,na mindegy.
Remélem nem lesz semmi gáz. :) 17/L
6/10 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk, pont ez a gond
2017. nov. 19. 17:33
7/10 A kérdező kommentje:
Utánna jött meg pár órával egyébkét, nagyon félek.
2017. nov. 19. 18:14
9/10 A kérdező kommentje:
19
2017. nov. 19. 19:06
10/10 anonim válasza:
Akkor nyugodtan elmehetsz a nőgyógyászhoz minél hamarabb.Biztosat ő tud csak mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!