Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes lehetek? (Többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ma a barátommal szeretkeztünk, (én 14, Ő 15 éves) nem védekeztünk, mivel nem volt rá lehetőség, nem volt nálunk gumi, de nem tudtuk vissza fogni magunkat, szóval megtörtént.

Úgy volt, hogy kihúzza mielőtt megtörténne a baj, de mikor kihúzta láttuk, hogy már kifolyott valami, nagyon megijedtünk!

Nem tudjunk, hogy az már az volt e vagy csak előváladék..

Azt mondta, hogy valamennyire érezte, hogy kijön, de ha elélvezett volna akkor nem csak 'valamennyire' érezte volna, nem?

Szerintetek az csak előváladék vagy más is volt?

És amúgy egy 15 éves gyerek tud/tudna már gyereket csinálni?

A segítségeket előre is köszönöm, viszont a negatív válaszokra nem vagyok kiváncsi, tujuk, hogy hülyeség volt óvszer nélkül csinalnálni!

2017. okt. 13. 17:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon felelőtlen döntés volt, viseld felelősséggel!!

Ha már ott nem bírtátok visszafogni magatokat akkor legalább egy eseményutánit (megkérni anyádat, hogy vegyen) szedj be- bár egy ennyi idős szervezetnek nem kéne ilyeneket szednie, de mivel már jó, ha tudod képes "rá" nagy valószínűséggel mindkettőtök teste ezért muszáj.

2017. okt. 13. 17:31
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Az a "valami" szerintem előváladék, de abban is van spermium, szóval attól is teherbe lehet esni. Szerintem várj egy kicsit, és ha nem jön meg, akkor menj nőgyógyászhoz. És igen tud, személy szerint nekem már 13 éves koromban volt spermám, szóval már akkor tudtam volna :D De ahogy az első írta, tányéeg nagyon felelőtlen döntés volt. Ha megnyugtat, akkor vegyél esemény után tablettát (azthiszem van 24 órás) és akkor nem lesz baj
2017. okt. 13. 17:36
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Birom mikor a fiatal kamaszok elkezdenek szeretkezni, közben át se gondolják, fel se készülnek hogy mi is lesz utána, innem adódóan felteszik a kérdést.
2017. okt. 13. 17:46
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Huzzatok esemenyutaniert. Azonnal! Az is eleg szopo a szervezetednek, de egy abortusz sokkal rosszabb.
2017. okt. 13. 17:48
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez van mikor gyerekek játszanak felnőttest. Szerinted ha dugni tudott akkor gyereket csinálni nem? Rohanjatok a nőgyógyászhoz esemény utániért. Jó sok pénz lesz erre készüljetek fel, és még így se biztos hogy nem esel teherbe.

Nem óvszer nélkül volt hülyeség csinálni, hanem úgy egyáltalán szexelni gyerekkorban.

2017. okt. 13. 17:51
 6/32 anonim ***** válasza:
45%

Azt hiszem 8000 körül van az esemény utáni :D Nekem szerencsére sosem kellett, de az osztálytársaim pont a múltkor beszéltek róla :D

#2-es voltam :D

17/f

2017. okt. 13. 17:53
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen, elkúrunk valamit és akkor is a gyakorira jövünk. Arról nem is beszélve, hogy ilyen idősen nem tudjátok, hogy mivel jár egy ilyen dolog külön öröm. Szóljatok a szüleiteknek, majd ők megoldják a dolgot. Legközelebb meg egy kis észt vegyetek, aztán óvszert és így végül elkezdhettek felnőttesdit játszani.
2017. okt. 13. 18:06
 8/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom,mit nem lehet azon érteni, hogy nem vagyok kiváncsi a negatív véleményekre és a beszólásokra..

Nem negatív véleményt,hanem tanácsot/segítséget kértem!

Tudom, hogy ezt nem kellett volna,de ha már egyszer megtörtént akkor ez van..

És van épp elég bajom ezzel nem kell még beszólni..

" Legközelebb meg egy kis észt vegyetek, aztán óvszert és így végül elkezdhettek felnőttesdit játszani.", " Ez van mikor gyerekek játszanak felnőttest.", " Nem óvszer nélkül volt hülyeség csinálni, hanem úgy egyáltalán szexelni gyerekkorban."

Nem kérek több ilyen szemrehányást, ÉN IS TUDOM, HOGY HIBÁZTUNK!!

Nem kell még 10000000x leírni mindenkinek!

"Ez igen, elkúrunk valamit és akkor is a gyakorira jövünk."

A másik meg ez..kedves 7.válaszoló a gyakorikerdes azért van, hogy feltegyünk kérdéseket, tanácsokat kérjünk meg ilyesmi..neked meg még az is bajod, hogy tanácsot kérek, hátha valaki már járt így (nem pont arra gondolok, hogy védekezés nélkül lefeküdt a párjával, ennyi idős korba, hanem mondjuk ki lyukadt a gumi vagy ilyesmi..akkor is ilyen helyzetben volt és tud tanácsot adni, hogy Ő mit csinált ilyenkor, hogy mi vált be neki..stb) vagy hogy ha nem is volt ebben a helyzetben, de akkor is tud tanácsot adni, mert mondjuk hallott már róla, hogy ilyenkor mi a teendő...

Szóval mégegyszer le írom:

NEM KÉREK BUNKÓ, NEGATÍV VÁLASZT!

TUDOM, HOGY HIBAZTUNK!!

Viszont a további tanácsokat és segítséget előre is köszönöm!

Az esemeny utáni tablettán kívül nincs más megoldás?

Nem nagyon akarom, hogy ezt a dolgot a szüleim megtudják egyedül meg nem tudok nőgyógyászhoz menni..:/

2017. okt. 13. 19:20
 9/32 anonim ***** válasza:
43%
De 14 éves kortól el tudsz menni egyedül is. Meg van még egy megoldás.. ha esetleg teherbe estél, akkor megszülöd.. Más megoldás nincs. De inkább az esemányutáni, mint az abortusz..
2017. okt. 13. 19:24
 10/32 anonim ***** válasza:
69%
Ha szexelni tudsz, akkor nőgyógyázhoz menni is és anyádék előtt is öszeszedhetnéd magad. Hamár ilyen nagy lány vagy. És nincs más lehetőség. Ez nem oylan ,hogy megoldod kézrátétellel. Az meg senkit nem érdekel, hogy akarsz-e negatív véleményt vagy sem. Ez itt nem a kívánság műsor vagy a piac. Egyébként ha tudtok szexelni akkor tudhatnátok, mivel jár ha kiszakad a gumi vagy valaki belédélvez óvszer nélkül vagy csak összességében óvszer nélkül szexeltek. Szóval ne az eszedet jűtszad itt, hanem menjél szólni anyádnak vagy menj el egyedül a nőgyógyászhoz, mert nagyobb cink lesz ha terhes leszel.
2017. okt. 13. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!