Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? (Többi lent)
Ma a barátommal szeretkeztünk, (én 14, Ő 15 éves) nem védekeztünk, mivel nem volt rá lehetőség, nem volt nálunk gumi, de nem tudtuk vissza fogni magunkat, szóval megtörtént.
Úgy volt, hogy kihúzza mielőtt megtörténne a baj, de mikor kihúzta láttuk, hogy már kifolyott valami, nagyon megijedtünk!
Nem tudjunk, hogy az már az volt e vagy csak előváladék..
Azt mondta, hogy valamennyire érezte, hogy kijön, de ha elélvezett volna akkor nem csak 'valamennyire' érezte volna, nem?
Szerintetek az csak előváladék vagy más is volt?
És amúgy egy 15 éves gyerek tud/tudna már gyereket csinálni?
A segítségeket előre is köszönöm, viszont a negatív válaszokra nem vagyok kiváncsi, tujuk, hogy hülyeség volt óvszer nélkül csinalnálni!
De van más megoldás. Menj el a templomba, gyónj meg, majd kérj a paptól szenteltvizet. Ezután mossátok meg mindketten a nemi szervezeteket, mondjatok el fejenként tízszer, "szent szűzmária, te, ki vétkezés nélkül szültél, segíts hogy szülés nélkül vétkezhessek" és már meg is van oldva a gond.
Komolyra fordítva: NEM NINCS MÁS MÓD. De ha szexelni nagylány voltál, a szüleid elé állni miért nem vagy az?
"felnőtteset játszani"? Ha valaki nem tudná ez a XXI. század és teljesen normális és elfogadott ha valaki nemi életet él. Erre fele a 12 éves lányok szétbaszatják magukat... na az a nem normális, mert ők tényleg gyerekek, de 14 évesen semmi baj nincs vele főle, ha szereti a barátját. Sőt az emberek manapság azon lepődnek meg, hogy én például még szűz vagyok.
A kérdésre válaszolva, kérd meg egy barátnődet, (ha ő már volt akkor mégjobb) hogy kisérjen el nőgyogyászhoz. Érdeklődd meg tőle, hogy mennyi esélye van és kérdezz rá az eseményutánira. Én mondjuk azt javaslom, hogy legközelebb irass fel fogamzásgátlobtablettát és azzal együtt az ovszer használata és ha véletlen nincs akkor nem kell aggodni, vagy ilyen esetekben probaljatok el foglalni magatokat valamivel, menjetek el mobdjuk valahova.
15/L
grat, 15 évesen ivar érett és ugye te is, gyereket tudnátok csinálni
az elő váladék is tartalmazhat spermát
a megszakításos közösülés semmi képp nem nyujt 100%os védelmet főleg ha a fiú nem tapasztalt, még idősebb korba is elő fordulhat hogy nem húzza ki időbe
és egyáltalán nem értem hogy te 14 évesen ő 15 évesen hogy hogy nem bírtátok vissza fogni magatokat??
ha a baj megtörtént már nem tudsz vele mit kezdeni, vagy esemény utáni
vagy majd egy terhességi teszt amit ugye gyógyszertárba lehet kapni
ha mázlid van nincs nagy gáz
de én mindenképp elgondolkodnék hogy valóban jó ötlet e az hogy 14 évesen aktív szexuális életet élsz pont az ilyenek miatt
mert pl ha 17 lennél se hiszem hogy oda mernél anyud elé állni hogy esemény utáni kéne, vagy ki kéne kapartatni....
Meg ma este vagz holnap reggel akar egy korhazba is bemehetsz, egy nogyogyaszati osztalyra. Az esemeny utani 6-8000ft, ha jofej a nogyogyasz odaadja neked es nem basz le nagyon.
Velem is volt mar ilyen en azonnal felalltam,mozogtam, kifolyt lezuhanyoztam. En sem akartam esemenyutanit,mert akadalyozhatja a kesobbi teherbe esest es babat szeretnenk, de nem feltetlen most. Nem lettem terhes, de ennyi idosen nem erdemes kockaztatni, inkabb menjetek el, akar a baratoddal, egy baratnoddel, szuleiddel, egyedul. Remelem nem lesz baj, legkozelebb ovatosan, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!