Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek, lehetek terhes?
A barátommal utóljára augusztusban csináltuk megszakítással. Akkor sem végig, nem jutott el a csúcsra, előtte megmosta péniszét és pisilt is. Tudom hogy hatalmas felelőtlenség és azzal is tisztában vagyok, hogy most megfogom kapni hogy mekkora hülyeség volt. Tudom mindezt és nagyon bánom. (Tudom hogy nem segít). Egyszerű kíváncsiság vezérelt minket. Azóta mindig gumival csináljuk, ez volt az utolsó eset így, mindenféle védekezés nélkül.
Azután szeptemberben jött meg, 16-án. Az október viszont kimaradt és még mindig nem jött meg.
A menstruációm amúgy borzalmasan kiszamíthatatlan, sokszor kimaradt már egy-egy hónap vagy teljesen máskor jött meg, mint ahogy kellett volna.
Miért, óvszerben nem ugyanoda teszi a farkát?
Vagy ha ennyire "kíváncsiak vaygtok", akkor szedjél gyógyszert és úgy már nyugodtan dughatja gumi nélkül.
Nevetséges, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!