Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan h megjön a menzesz és a terhességi teszt is negatívat mutatt de megis terhes?
Figyelt kérdés
A batatnomnek félelmei vannak azzal kapcsolatban hogy megnőtt a hasa ès ritkábban viszketett is, es szèdűlni szokott hol ott már 3 terhességi teszt is kimutatta hogy negativ az elmult egy honapban.
Szegèny mindennap sírva alszik el ès nagyon fèl, válaszaitokag előre is köszönjük!
17\F
2017. okt. 8. 14:32
1/6 anonim válasza:
menyen el női gyógyászathoz az majd megnyutgtaassa
2/6 anonim válasza:
Akkor nem sírt meg félt mikor védekezés nélkül szexelt? Mert gondolom ha védekeztetek volna nem félne.
Amúgy meg függ a dolog attól hogy mikor csinált tesztet. de én arra tippelek hogy egy jó ízes nemi betegséget kapott el.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a gumi meg valamelyik honapba kiszakadt es mivek trombozis hajlama van ezert nem szedhet fogazmas gatlot es esemeny utanit
2017. okt. 8. 15:31
4/6 anonim válasza:
Esemény utánit vehet be, ritkán. Csak utána kérni kell vérképet ahol megnézik a protormbin szintet. Nekem is trombózis hajlamom van, vagyis a legdurvább változata, de nekem ezt mondta a nőgyógyász, és már egyszer be is kellett vennem, a vérképben pedig nem volt elváltozás.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 köszönjük:) majd utána járunk
2017. okt. 8. 21:51
6/6 anonim válasza:
libsi vok ikszdé
köszi az "értelmes" privátot, gondolom most később van lámpaoltás a kisegítőben:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!