Lehet terhes vagyok?
Átmentem a barátomhoz, a szülei is otthon voltak.
Már több hónapja dolgozunk egy nagyobb játék projekten, ami miatt már több éjszakát is kihagytam alvás terén.
Miközben a játékon dolgoztunk eléggé elalmosodtam, amire a barátom felajánlotta hogy lepihenhetek nála.
Lefeküdtem, viszont arra keltem fel hogy már már erősen akar belém hatolni.
Elloktem magamtól, és lerohantam , de senkije sem volt otthon.
Hazarohantam. A barátom állította hogy gumi volt rajta, de nemtudom
...
Nagyon félek, én sosem kívántam a közösülést, szeretkezést...nagyon félek, pár napja (2) történt, és nagyon félek.
Szerintetek lehetek terhes?
Köszönöm szépen én is ebben reménykedem.
Igen szerintem kerek időpontot, és igen bár eléggé nehezen ment , de megtörtént a szakítás.
Igen szűz voltam, mert első dolgom ahogy hazaértem az volt hogy atnezzek magamon mindent, és mikor lent megnéztem, nagyon enyhén és minimálisan de véreztem, ez tudtommal a szűzhártya megrepedését jelzi, szóval az a jel arra utal hogy belém hatolt.
És igen nekem is eléggé hihetetlen volt, hogy a barátom aki eddig ilyen nem is távolságtartó, hanem... visszafogott volt ilyen téren ilyet tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!