Miért csak hagyják abba a dohányzást a nők, mikor kiderül, hogy terhesek?
Az en Edesanyam akit imadok a '70-'80-as eveknek megfeleloen szivta es fujta a fustot. A terhessege alatt is, mert a doki azt mondta, nem art vagy onzesbol vagy kitudja...
En koraszulott lettem, szemuveges egy eletre es komoly felsoleguti problemaim vannak. Hogy legzesi problemaim mitol vannak, Anyam szuletesem utan 14 evvel jott ra. Fustszurotlen cigit szivott fogalmam sincs mennyit - de vagni lehetett a fustot - naponta es UjEv alkalom volt az elhatarozasra...Ma mar nagyon buszke vagyok ra, hogy kepes volt letenni. Nem okolom ot azert ami tortent. De en soha nem tennem ki a Kicsimet semmi ilyesminek mert van aki sokkal rosszabbul jart.
Az, aki dohanyzik es nem tud rola, hogy terhes es azonnal leteszi mikor kiderul, azzal nincs gond. De az, aki pocakos es ugy pofekel, hogy tudvan tudja ott a kisember az kritikan aluli.
29 hetes kismama
A dohányzás abba hagyása nem egyenlő azzal,hogy a baba nem kap belőle.Sajnos kevesen tudják,hogy letevés után minimum 10 évig a szervezetben marad.:( Sajna ez van.
Én sose dohányoztam,most van egy 7 hós babám,de a párom viszont dohányzik.Legalább,ha már nem tudja lerakni,akkor kint dohányzik.Mikor megtudta,hogy babánk lesz,száműzte magát az udvarra.De dohányzik és mi passzívan néha elkapjuk,ami ugyan olyan vagy rosszabb,mintha szívnánk.Azokat nem nézem le akik terhesség megtudásakor leteszik a cigit,de azokat már igen,akik közben is szívják.Az viszont csak bánt,hogy röviddel a megszületés után újra rá gyújtanak az anyukák!De ez én vagyok,nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!