Miért csak hagyják abba a dohányzást a nők, mikor kiderül, hogy terhesek?
A 2. válaszolóval értek egyet.
Mi is elkezdtünk próbálkozni,ahogy pozitív lett a teszt kivágtam a kukába még a gyújtót is.
Szerencsére nem kellett sokat várni a kisfiúnkra,úgyhogy hamar repült a bagó.
Én sem érzem,hogy önző lennék.
Nem tudhattam,hogy mikor sikerül,azóta optimistább vagyok!:)
Számomra az önző,aki nagy pocakkal sem tudja letenni vagy szoptatás alatt és szándékosan árt a babájának!
A 15:12-esnek üzenem,hogy nagyon sajnálom,borzalmas érzés lehetett.
Ki az, aki ki meri jelenteni, hogy ő soha semmivel nem veszélyeztette a gyereke egészségét, épségét? Már az elég, ha 2 percre egyedül hagyod a szobában, amíg elmész wc-re.
Bírom nagyon az olyan anyukákat, akik állandóan másokat szapulnak, meg azt nézik, hogy a másik anyuka mit csinál rosszul. Szerintem az ő portáján is lenne mit söprögetni, csak az nem olyan felkapott téma, mint a dohányzás.
Én is ellene vagyok, hogy valaki dohányozzon terhesen, én is letettem. De nem állítom be magam tökéletesnek és önzetlennek a többi anyukát meg önzőnek.
Senkinek semmi köze mások életéhez, döntéseihez. Nem kell megértened, miért tesznek ők így, elég, ha elfogadod és tudomásul veszed. Törődj magaddal, jobban jársz.
/Egy nem dohányzó, nem terhes nő. /
a legutolsó válaszoló adott bölcs mondatot!
és a többiek is nagyon jól látják!el kell fogadni hogy nem vagyunk egyformák!
Én 14 éves koromtól dohányoztam (napi 2-3 szálat),megtudtam,h terhes vagyok,abban a pillanatban letettem.Majd mikor a gyerek egy éves lett,nem szopizott,egy ünnepség alkalmával elcsábultam megint.Aztán letettem,újra szívtam,letettem,újra,és így tovább,addig,amíg ki nem derült,h újra terhes vagyok!Már a pozi teszt után nem gyújtottam rá.Azóta nem hiányzik,és remélem nem is fog!
Dícsérem én is azokat,akik legalább terhességük megtudtával abbahagyták a dohányzást,az is egy lépés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!