Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak a nő a hibás, a férfi az...

Csak a nő a hibás, a férfi az áldozat?

Figyelt kérdés

A környezetemben van 1-2 nő, akik egyedül döntöttek úgy, hogy teherbe fognak esni. Az egyik ki is jelentette, hogy neki nem kell a pasi, csak a gyerek kell tőle meg a jó vastag gyerektartás. Csak össze jártak, nem volt rendes kapcsolat. A másik nő se veled se nélküled kapcsolatban szó nélkül abba hagyta a gyógyszert, hogy majd a pasit így megfogta (Hát nem fogta).

A baráti társasban erről szó esett. Mármint arról, hogy a nő titokban ejteti magát teherbe. A férfiak egyértelműen azt mondták, hogy a nő egyértelműen átvágta őket, ők elhitték hogy szedi a nő a gyógyszert és az ilyen menjen el a..... - ba.

A nők azt mondták, ha egy férfi tutira nem akar gyereket, akkor ne alapozzon arra, hogy a nő azt ígérte szedi a gyógyszert (alkalmanként összejövős kapcsolatban főleg), és védekezzen.

Kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok, melyik meglátás van közelebb hozzátok?

2018. jún. 12. 11:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem csak a nő hibás. És nő létemre mondom ezt. én soha nem hagytam a férfira a védekezést, mindig én gondoskodtam róla, és nem fogamzásgátlóval. Ezer variáció közül lehet választani, ha valaki nem akarja magát mérgezi hormonális módszerekkel. Csak egy kis utana járás kell.. Ha meg becsuszna a gyerek, és a barátom nem akarná és én igen, akkor megtartanám, de csak saját felelősségre! Nem. kötelezném sem arra, hogy nevelje, sem a gyerektartásra. Azért azt e felejtsük el, hogy oké, ha a ferfi is felelőtlen, de ha megvan a "baj" úgyis a nő kezében van a döntés, hogy elveteti vagy sem. Aki megtart egy gyerek úgy, hogy tudja, hogy a férfi nem akarja, oké, szíve joga, megértem. De ne akarja már rákényszeríteni szerencsétlen pasira az ő döntését!

Személy szerint ismerek olyan nőt, aki teherve esett mert a párja el akarta hagyni, egy darabig meg is fogta vele a férfit, de aztán mégis lelépett tőle. A gyerekenevelésben kiveszi a részét, gyerektartást is fizet rendesen, a nő mégis minden utolsó szemétnek elhordja, és a gyerekkel fenyegetőzik, hogy nem láthatja majd, meg még több pénzt fog kérni.. Ez gusztustalan, undorító viselkedés. Kapásból elvenném a gyereket az ilyen nőtől, hiszen csak arra használja azt a szerencsétlen picit, hogy az apját tudja fenyegetni..

2018. jún. 25. 09:01
 32/32 anonim ***** válasza:

Azt a felét most nem boncolgatnám, hogy a gyógyszer csak a terhesség ellen jelenthet némi védelmet, a nemi betegségek ellen olyan, mint süketnek a jó reggelt. Ha valaki így létesít alkalmi kapcsolatot, az meg is erdemli. Es itt gyerekről még szó sem esett.

Ha tartós(abb) kapcsolatban történik egy ilyen, ott már más a helyzet és egyértelműen a nő a hunyó.

Tudok olyan gyerektartási perről, ahol nem ítéltek semmit a nőnek, mert bizonyítható volt, hogy a nő azzal etette a pasit, hogy védekezik.

Ez egy elég gusgtustalan hozzáállás és érdekes módon főként a "szingli" típusú, karrierista plázaszökevények körében dívik.

Apa vagyok. Ha velem eljátszaná valaki, hogy a tudtom ellen3re ejteti magát velem teherbe, majd kirak, alighanem a belénél fogva lógatnám le valahonnan.

Ugyanis a gyermek nem játékszer. Szüksége van apára és anyára. Az apa pedig nem fedezőmén, hanem érző ember, akinek erzérsei vannak a gyermeke iránt, akitől egy ilyen lotyó megfosztja.

Ugyanis ne felejtsük , attól, hogy egy férfi meg nem akar gyereket, vagy az adott nőtől nem akar gyereket, nem azt jelenti, hogy nem akar soha apa lenni. De ha már úton van a gyerkőc, sokunknál bekapcsolnak az apai ösztönök is.

2019. márc. 30. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!