Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak a nő a hibás, a férfi az...

Csak a nő a hibás, a férfi az áldozat?

Figyelt kérdés

A környezetemben van 1-2 nő, akik egyedül döntöttek úgy, hogy teherbe fognak esni. Az egyik ki is jelentette, hogy neki nem kell a pasi, csak a gyerek kell tőle meg a jó vastag gyerektartás. Csak össze jártak, nem volt rendes kapcsolat. A másik nő se veled se nélküled kapcsolatban szó nélkül abba hagyta a gyógyszert, hogy majd a pasit így megfogta (Hát nem fogta).

A baráti társasban erről szó esett. Mármint arról, hogy a nő titokban ejteti magát teherbe. A férfiak egyértelműen azt mondták, hogy a nő egyértelműen átvágta őket, ők elhitték hogy szedi a nő a gyógyszert és az ilyen menjen el a..... - ba.

A nők azt mondták, ha egy férfi tutira nem akar gyereket, akkor ne alapozzon arra, hogy a nő azt ígérte szedi a gyógyszert (alkalmanként összejövős kapcsolatban főleg), és védekezzen.

Kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok, melyik meglátás van közelebb hozzátok?

2018. jún. 12. 11:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
22%

"#11 Miért, a nő is szedhetett volna tablettát, akkor ezen az elven, ami itt mondanak, ő is hibás."

Nem egészen, mert - eltekintve az egészségügyi kockázatoktól -, a tabletta csak a második hónaptól hatásos, és azt elvárni bárkitöl is, hogy folyamatosan szedjen gyógyszert akkor is, ha nincs kapcsolata - azaz nem indokolt a fogamzásgátló szedése -, enyhén szólva is értelmetlen dolog, mert ha havonta egyszer van pl csak valakivel szex (mert egyedül él és csak alkalmi kapcsolatai vannak esetleg), azért folyamatosan hormonokkal tömni magát fölösleges.

A különbség a férfi esetében az, hogy neki elég két perccel a szex elött felhúzni a gumit (aminek semmi mellékhatása sincs) és már védve van, a nönek pedig elötte legalább egy hónapig kellene szednie egy erös hatású szert, és csak akkor van védve, ha ezt folyamatosan teszi egész idö alatt, függetlenül, hoyg van-e szex vagy sem az életében.

2018. jún. 12. 14:37
 22/32 anonim ***** válasza:
23%

21

Aki egyik ágyból másik ágyba jár annak sem árt ha tesz arról, hogy az egy éjszakásból ne legyen baba.

2018. jún. 12. 14:48
 23/32 anonim ***** válasza:
90%
#21 Akkor tegyen be kúpot, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezek a párok megbeszélik, hogy hogyan védekeznek, a nő magára vállalja, ezzel együtt kéri a bizalmat, aztán a másik tudta nélkül abbahagyja, teherbe esik és közli, hogy gyerekük lesz, vita nincs. Ezek után elvárja, hogy a másik továbbra is vele maradjon, kéri továbbra is a bizalmát, de legalábbis pénzelje. Szerintem, ha abba nem lehetett beleszólása, hogy megfoganjon a gyerek, akkor másba se legyen. Nevelje fel egyedül. Ez, hogy a férfi hibás, mert a nő akarattal, a háta mögött átverte, egyszerűen igazságtalan. Az meg egy külön történet, hogy ezek az anyukák majd úgy adják be a gyereknek a történteket, hogy az apja szemét módon lelépett, meg 2 évente járkálnak a bíróságra nagyobb gyt reményében, mert visszanyal a fagyi, amikor kiderül, hogy a gyerekre kapott pénzt, az el is viszi. Szóval, nem kell a nőket mindig földre szállt angyalként beállítani, mert pont annyi s**gfej van köztünk, mint ahány s**gfej pasi van. Csak az a baj, hogy nem egymást találják meg.
2018. jún. 12. 15:51
 24/32 anonim ***** válasza:

Férjem pont így járt... csak aztán az anyuka úgy gondolta, hogy a gyerek mégis nagyobb gonddal jár, minta előnnyel - elkezdte intézni az állami gondozásba adást.

Egy érdekes csavart követően új gyerekelhelyezési per, s férjemhez került a fia (borzalmas testi és lelki állapotban) - és a kedves anyuka fizethette a gyerektartást (gyerek köszöni, nem tartja a saját anyjával a kapcsolatot...)

2018. jún. 19. 19:25
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

#3 Vannak nők, akik kifejezettem elutasítják a gumit. Egyikük azt mondta, utálja a latex szagát. A másik meg azt, hogy tisztára olyan érzés, mint a műbroki.

Engem mondjuk nem hat meg; én mindig gumit húzok. Aztán gondoskodom róla, hogy végül ő is elégedett legyen. De nem hagyom átverni magam. Ahhoz már túl sok mindent láttam.

2018. jún. 22. 08:19
 26/32 Emerald ***** válasza:
77%

Na, ez a k**va, gyerekek, nem az, amelyik a sarkon áll.

Annak csak egyszer kell fizetni, ezeknek az ótvar ringyóknak meg egy életen át...

Ha egy nő nem akar gyereket, akkor nem szül gyereket és a jóisten (de még az Orbán sem) tudja rákényszeríteni, hogy megtegye. Sőt, ha teherbe esik, még mindig ott az abortusz.

De ha egy férfi nem akar gyereket, akkor kit érdekel, majd én szétrakom a lábam és lesz neki, ha akarja, ha nem?

Undorodom ezektől a nőktől. Az én szememben nem is nők, férgek.

2018. jún. 22. 09:17
 27/32 anonim válasza:
59%
Az en paromnak 20eves koraban igy lett gyereke. Eloszor nem is tudta. 4 ev utan jelentkezett a p a gyerektartasert, mikor az akkori parja keszuloben volt elhagyni. Visszamenoleg is kifizettettek velunk a 4 evet, es most meg var rank nehany franko ev. Az ilyet itt kint nemetorszagban '' magrablonak''hivjak, de ettol meg a ferfi felnek ugyanugy, nemhogy rossz lapjai vannak, de nincsenek is lapjai. Neki befellegzett. Borzasztonak talalom az egeszet ahogy ezt elbiraljak. Szerintem ez van olyan rossz mint egy szexualis eroszak. Büntet ni kellene az ilyen noket!
2018. jún. 22. 09:56
 28/32 anonim ***** válasza:
95%

Én nőként mondom, hogy a nő a hibás.

Lehet azzal jönni, hogy jajj a férfi miért nem húz akkor gumit ha ennyire nem akar gyereket, stb...

A párkapcsolatok lényege a bizalom. Bizalom a másik szavaiban, tetteiben, ami jó esetben kölcsönös. Nem azért nem védekezik külön a férfi, mert nem akar gyereket, hanem mert benne van a bizalom. Most gondolj bele, mennyire esne rosszul, ha normálisan védekeznél, és a párod mégis felhúzná a gumit? Úgy éreznéd, hogy nem bízik meg benned eléggé, nem?

Ezek a nők pont ezt, a párkapcsolatok alapkövének számító bizalmat játszották ki, és ez véleményem szerint rettentően undorító dolog.

2018. jún. 22. 10:24
 29/32 anonim ***** válasza:
82%

A tudatos átvágást, hazugságot én is aljasságnak tartom a nő részéről minden esetben.

Komoly kapcsolatban egy ilyen szituáció kizárólag a nő sara, hiszen a felek meg tudják beszélni előre a védekezés módját, a becsúszott gyerek sorsát, a családalapítás körülményeit, időpontját, és jó esetben ehhez tartják is magukat, hiszen szeretik és tisztelik egymást, bíznak egymásban, komolyan veszik egymást és a terveiket. Ezzzel visszaélni nagyon undorító, hiszen a kapcsolat alapját jelentő bizalommal élnek vissza ilyenkor. Ha a nő mindenképp gyereket akar, a férfi viszont nem (mondjuk ez hogyhogy x idő után derül ki?), akkor becsületesebb és korrektebb elengedni egymást, még ha fájdalmasas is. Ellentétes célokkal nem lehet mindkét fél boldog.

Alkalmi, "laza összejárós" kapcsolatban viszont eleve nagy bátorság (és gusztus) kell a gumi nélküli együttléthez. Messziről jött ember azt mond, amit akar, akár arról, szedi-e gyógyszert, akár arról, milyen nyavalyái vannak, akár arról, hányan, ki(k)ben járt/kik jártak benne. Nagy butaság/naivitás ilyenkor bemondásra elhinni bármit is. Szóval ebben a helyzetben a férfit is hibásnak érzem.

2018. jún. 22. 14:05
 30/32 anonim ***** válasza:
75%

Minkét fél hibás.

Az a nő aki ilyet csinál egy féreg, ez tiszta. Viszont az a pasi aki semmiképp sem akar gyereket, húzzon gumit. Ha a csaj nyavajog miatta akkor is. Ha így nem akar szexet akkor pedig sejthető mire ment ki a játék....

Egy normális kapcsolatban sokkal nagyob részben a nő az undorító ebben az esetben, bár még ott is belefér az, hogy mindkét fél kiveszi a részét a védekezésből.

Viszont ha valakinek ilyen dugópajtásai vannak, akkor ott meg egyértelműen saját óvszert kellene használni. Amit a férfi magánál tart. Már csak azért is, mert franc tudja, hogy kinek hány ilyen "haverja" van még...milyen betegségeket szedett össze stb...

2018. jún. 22. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!