Málnalevél-tea megváltoztatja a rendszeres, időben érkező menstruációmat? (lent)
31 naposak általában a ciklusaim (most 29.napra jött meg),kb.4-5 napja iszom a teát,hogyan tudom meg,h most éppen hány napos lesz a ciklusom? Jobban a peteérés érdekel,mert babát szeretnénk.Most tartok a 7.ciklus napomon.A mostani mensim csak háromnapos volt.
Minden választ köszi.
"Babát tervezők otthona" szerint:
Rubus idaeus = málnalevél (Himbeerblätter)
Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.
A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
Kedves 2.!
Használtál vmi tesztet,amivel megállapítottad,h mikor van ovud? Mikortól kell ovutesztet használni?
Én még nem használtam semmi ilyesmit...
Most próbálom először a teát,de nagyon félek,h bezavar vmit a rendszerbe.Eddig ki tudtam számolni,h mikor fog megjönni,és úgy is lett.Majd meglátjuk.Mindent a baba érdekében...hátha nekem is beválik.
Masodik vagyok! Hat nalam ugy volt hogy legeloszor amikor ittam a malnalevel teat, akkor is megcsuszott az ovum, es megijedtem igy abban a honapban nem ittam tovabb sem azt sem mast. (homeroztem meg ovu teszteltem) Aztan az utana levo honapban semmit nem ittam, akkor rendes idoben volt az ovu, majd gondoltam megprobalom megint a teat, egyreszt kivancsi voltam hogy az tolja e ki az ovut vagy mas volt. Hat az tolta ki, de mondom mit veszithetek, nem hagytam abba, majd a 24. napon jott az ovu, ami eleg fajdalmas volt (gondolom jol megerett nagy pete szabadult ki) Majd ittam a palastfu teat a 11. dpo-ig amikor is pozitivat teszteltem. :)
Az ovutesztelest a 12. cn-on kezdtem, annyi a baj hogy igy eleg sokat elhasznaltam, de ugye sosem tudhattam hogy mikor lesz. Mindenesetre megerte, netes One Step olcso teszt volt, tokeletes a celra!
Sok sikert Ndked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!