Az orális szex tényleg megváltoztatja a hüvely kémhatását? Így nehezebb teherbeesni?
Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 21:08
1/4 anonim válasza:
Az orális szex a szádban zajlik. Nem értem miért zavarná ez a hüvelyed kémhatását. Inkább az nehezíthet, hogy ilyenkor ugye a lehető legtöbb spermiumot kellene a hüvelybe juttatni. Ezért ajánlják a 2 naponta szexet, hogy legyen ideje a párodnak sejteket termelni. A termékeny héten hanyagolhatnátok az orális szexet, cserébe a másik 3 héten extra kényeztetést kaphatna :D
2/4 anonim válasza:
Igen. Egyes kutatások szerint a nyál megváltoztatja a hüvely kémhatását, és az nem túl jó. Mások szerint meg hülyeség.
3/4 anonim válasza:
Ha az orális szex nehezíti a teherbeesést,akkor elméletileg az a 24 hetes csöppség nem lenne a pocimban.
Szerintem nem kell az ördögöt a falra festeni!Mivel ha azon görcsölsz,hogy most ettől aztán nem lesz,vagy lesz baba,akkor úgysem fog sikerülni.De ha felszabadultan szexelsz a pároddal,és élvezitek egymást,akkor sokkal hamarabb jön a baba,mintha görcsösen akarod,hogy nah most itt az ideje és gyere.
4/4 anonim válasza:
Így van! nem a kutatásokra kell hivatkozni nanem olyan anyukát kell keresni aki csinálta már és a megszült gyereknek nem lett semmibaja mint az elõttem írónak! Rád aztán tényleg büszke lehet a párod! :) Tényleg egy fantasztikus nõ vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!