Hallottatok már olyanról, hogy az allergiára hosszasan használt orrspray megváltoztatja a nyálkahártyát, és nehezíti a teherbeesést?
Köszönöm a választ!
A párom is volt már vizsgálaton, neki 65%-os lett, azt mondták nem rossz.
Most én kaptam Clostilbegitet, és Duphastont, ez a 2. hónapom, az egyébként rövid 24 napos ciklusomat, kitolta 28 naposra, eddig ennyi....remélem sikerülni fog.:))))
Hát persze,hogy sikerülni fog:)
Ne azt mondogasd,hogy REMÉLEM sikerülni fog,hanem IGEN MOST sikerülni fog.
Én "csak"30 éves vagyok én nagyon hamar teherbe esem,nekem meg pont ez a problémám,hogy nagyon figyelnünk kell a fogamzásgátlókra,mert bizony bekapom a legyet röptében:)
De teljesen átérzem a Te problémádat,pláne ha első babáról van szó.
Soha ne add fel,MOST sikerülni fog,ezt mondogasd.
Az már egy nagyon jó eredmény,hogy a ciklusod hosszabb lett,tudod a luteális fázis hossza nem mindegy a beágyazódás szempontjából.
Olyat is hallottam sőt láttam,akinek Clostitól ikrei születtek.Gondolom Te beérnéd egy babóval is:)))
Nagyon drukkolok,jelentkezz ám,mi újs lesz.
18 hetes km.
Van már gyermekem, de most új párom van, és tőle szeretnék. 14 éves a fiam, régen szültem.
Köszönöm a kedvességed, igazad van sikerülnie kell!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!