Honnan tudtátok meg először hogy terhesek vagytok? Mikor vettétek észre az első jeleket?
Figyelt kérdés
Először is avval kezdeném hogy nem, nem 13-14 évesek vagyunk, én 24 vagyok a párom 29 és nagyon nagyon nagyon szeretnénk kisbabát, 1 éve jöttünk haza külföldről, és úgy látszik 1 éven belül kész is lehet a házacskánk, és előre sajnálom hogy még egy ilyen kérdéssel több lesz az oldalon, viszont a többi kérdésnél nem nagyon találtam normális, nem beszólogatós választ. Tehát a kérdésem a következő azoktól az anyukáktól akik márt a TESZT ELŐTT tapasztaltak tüneteket hogy: Mikor volt az első/mi? Honnan tudtátok, esetleg fordult meg a fejetekben hogy nem ártana megcsinálni egy tesztet a MENSI KIMARADÁSA ELŐTT. Igen tudom sokan mondjál hogy azelőtt nincs semmi, de hátha van valakinek tapasztalata. :)2018. jún. 10. 10:59
11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként a szuszogás nekem is meg van, mire felérek lépcsőn haldoklom. :D Emellett a mellbimbóm is nagyon érzékeny, a melltartó is zavarja.. Nagyon remélem hogy jövőhéten nekem is két csíkos lesz! ^^
2018. jún. 10. 15:16
12/17 anonim válasza:
Nekem csak a mellbimbóm volt érzékeny, ezt előtte még nem tapasztaltam, így éreztem, hogy ez most más. Persze ez nem feltétlenül jelent terhességet.
A másik a fáradékonyság. 2 munkám volt, de sohasem voltam ettől úgy igazán fáradt. Nem volt megterhelő. Viszont a nem várt előtt pár nappal annyira kimerültnek éreztem magam, hogy a 2. munkahelyemen felmondtam. Néhány nappal később kiderült, hogy babát várunk.
13/17 anonim válasza:
Nekem annyi, hogy nem várt előtt kb egy héttel szurkálásokat éreztem, olyat amit azelőtt soha, így megérzésem volt, hogy baba van a dologban.
Nemvárt másnapján pozitívat teszteltem. Ténylegesen ez volt az első tünet, a rosszullétek, mellérzékenység, görcsök csak pár nap múlva jelentkeztek.
14/17 anonim válasza:
Most a szules utan nem volt mar mensi gorcsom sose ha megjott nem ugy mint szules elott, igy most az lett furcsa hogy megint van. Egyebkent semmi mas. Aztan nem jott meg. Ezen kivul tunetmentes terhesseg
15/17 anonim válasza:
Hulla fáradt voltam, egész nap csak aludtam volna. Szaftos húst, zöldséget nem bírtam megenni. Karácsony volt, azt hittem, beteg vagyok, brutál vitaminhiány, stb... Aztán az ünnepek után vettem trsztet, és hupsz... :)
16/17 anonim válasza:
Nagyon feszult voltam abban a honapban es mindenen megsertodtem kb -ferjem innen vette eszre allitolag, hogy olyan mas lettem :D aztan valoban terhes voltam mar, de en nem is hittem volna hogy sikerult.
17/17 anonim válasza:
Nemvárt előtt már jó egy héttel erős mellfájdalom (mensi előtt általában csak 2-3 nappal szokott kezdődni), ugyanilyen időben hasszurkálás, enyhébb görcsök, ez is csak maximum 1-2 nappal előtte jelentkezik általában. Teljesen olyan érzés volt, mint mikor meg akar jönni, csak nagyon korán volt még neki, ezért gyanakodtam. Emellett elképesztő fáradtság volt és szédülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!